Szerintetek mi történne, ha összejönnék egy 20évvel idősebb férfival?
Hát ez a te döntésed. :)
A szüleid biztos meglepődnének mert majdnem egykorú lenne velük a fazon.
Ha normális felfogású a fazon akkor lehetne komoly a kapcsolat bár én nem kockáztatnám meg.
Sok sikert!
Én meg 29 vagyok, de nekem se kéne egy 38 éves párkapcsolatra. Mert hozzám képest papa. Már majdnem 40, Jézusom, minek öregednék meg ennyire idő előtt? Majd ráérek akkor, ha én is negyven leszek, vagy nem? Amúgyis olyan rövid az élet. Az ilyen kapcsolat mindig csak az öregebbnek a jó.
Amúgy valszeg az lenne, amit az első válaszoló írt. Bár ha te is csak ennyit akarsz tőle, akkor nem probléma. De akkor meg úgysem kell a szülőknek bemutatni.
Nekem 18 évesen volt egy pasim, aki 38 éves volt. 2 évig jártunk, szüleim is elfogadták. A dologból nem lett házasság, de barátsággal váltunk el. A legtöbb szeretetet és törődést tőle kaptam meg. Emberileg is sokat tanultam tőle. Azóta eltelt 16 év, de nekem máig nagyon kedves emlék a kapcsolatunk és persze ma is jóban vagyunk.
Én nem félnék a dologtól, de a szülőknek csak akkor mutatnám be ha már komolyabb a kapcsolat.
hát... járnál egy 20 évvel idősebb férfival :)
szüleid kibuknának, talán sose fogadnák el a férfit. az apád is lehetne =D
te meg idővel vagy rájössz hogy hülye voltál, vagy örökre vele maradsz :) azt én nem tudhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!