Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történne, ha...

Szerintetek mi történne, ha összejönnék egy 20évvel idősebb férfival?

Figyelt kérdés
szüleim hogy reagálnának?18L
2010. okt. 24. 17:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hát, ha tényleg szereted..

Elgondolkodtató ez a 20 év korkülönbség, de ha valóban ott a szerelem mindkét részről, akkor nem lehet akadály.

2010. dec. 5. 20:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Na ne röhögtessetek már!

A középkorú vagy idősebb férfiak jól érzik magukat amiatt,hogy mindig találnak ilyen buta kis pitsákat,akikkel jót lehet ingyen szexelni.Az ilyen kislányoknak elég pár kedves szó,és már "szerelmesek"lesznek.Azt hiszik,hogy az idősebb férfi felrúg mindent miattuk,mert halálosan szerelmes beléjük,pedig a pasinak csak egy szexbabát jelentenek a trófeagyűjteményükbe.

Sok-sok tragédia okozói voltak már ilyen kapcsolatok.

2010. dec. 5. 21:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy osztálytársnőm jött össze 16 évesen egy 38 éves pasival, akit az interneten ismert meg. 3 randi után lefeküdt vele, és utána többet nem hallott a férfiról.

Kb erre kellenek a kiscsajok a 38 éveseknek..

2010. dec. 5. 21:51
 14/21 anonim ***** válasza:

szia

AZ én történetem kicsit más. Most vagyok 21, 16 éves koromban összejöttem egy akkor 44éves férfival. Ő most 48. Jól megvagyunk, imádjuk egymást. Egy a baj..titkos a kapcsolat, 1-2 ember tudja csak. Szülők előtt nem merem felvállalni, barátom se szeretné. Ez van.

De mégegyszer nem mennék bele ilyenbe.

21l

2010. dec. 5. 21:58
 15/21 anonim ***** válasza:
nekem 4nilyen pasim volt. az egyik 10 évig. utana bánni fogod hogy elvesztegetted az éveidet ez a tapasztalatom
2010. dec. 5. 22:19
 16/21 anonim ***** válasza:
valoszinuleg oromtancot nem fognak jarni de gondolom elfogadjak esetleg szajhuzva:) hat te tudod, en nem mennek bele ebbe
2010. dec. 5. 23:04
 17/21 anonim válasza:

Hát igen.

Íme mégy egy kérdés amin kibuktam. Volt már egy hasonló kérdés ahol a sok "hülye" válaszoló elhitette a kérdezővel hogy összejöhet egy nála 3x idősebb pasival.

De most nem ez a lényeg. Ott is harcoltam az esszerű megoldásért itt is fogok. Nem éri meg.Semmikép A szüleid lehet teljesen kibuknának. Egyszerűen nem éri meg. Sok fiatal miért nem tud a saját korosztályával összejönni?

2010. dec. 6. 06:40
 18/21 anonim ***** válasza:

NEm értem, hogy mert van a többség ennyire felháborodva - NEM MINDEKINEK a szex a lényeg.

A testvérem 18 évesen jött össze egy 37 éves férfival, kölcsönös szerelem volt, (igaz, hogy NEM a második randin kerültek az ágyba, hanem több hónap után), ezóta eltelt majdnem 20 év, és még mindig szeretetben, hüségesen, boldogan élnek.

2010. dec. 6. 07:40
 19/21 anonim ***** válasza:
az én párommal 25 év van köztünk, nyáron házasodunk, és nyár végére várjuk a babát. A kor sosem lehet akdádály!! igen, mindig voltak és lesznek olyanok is, akik csak szexet akarják, de ilyen van a saját korosztályodban is, ehez nem kell hogy X évvel öregebb legyen valaki.
2010. dec. 6. 08:10
 20/21 anonim ***** válasza:
a barátnőmnek 15 évvel idősebb pasija van és nagyon jól megvannak.. de nem ugrott bele, hanem szépen megváratta apasit és amikor látta, hogy komoly azután alakította ki vele szépen a kapcsolatát!!!! de viszont a véleményem, hogy te 30 leszel ő 50.. vén trotty lesz hozzád képest amikor te igazi nővé érsz.. és rájössz milyen öreg...
2010. dec. 6. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!