Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi történne, ha...

Szerintetek mi történne, ha összejönnék egy 20évvel idősebb férfival?

Figyelt kérdés
szüleim hogy reagálnának?18L
2010. okt. 24. 17:57
1 2 3
 21/21 Tubarózsa ***** válasza:
8%

Szia! az én párom 26évvel idösebb tőlem, 2éve vagyunk együtt akkor voltam 18. apu elfogadta rögtön, mert neki az a fontos h boldog legyek és nem szól bele a magánéletembe. anyunak kicsit nehezebben ment, de már ő is megkedvelte. hűséges, megbizható, nem iszik, nem bulizik meg ienek. tiszteségesen dolgozik, és nem ugy tekint rám mint tinilányra akit dugni lehet, hanem mint egy érett nőre, a társára! az esküvöt nyárra tervezzük.:)

ha igazán szeretitek egymást, meglehet probálni! én nem is tudnám mással elképzelni az életem! Valamilyen szinten mindegy mit szólnak a szüleid/barátok elvégre Te leszel vele, és nem ők. nem?

off: egy válasoló kérdésére: nekem is mint sok mindenkinek volt hasonló koru párom is, de velük soha nem találtam meg a hangot. gyerekesek, csak a szex, csak a buli. nekem ez nem kell. ráadásul az egyik exem 3x is megcsalt 2év alatt, hát meg ez se kell nekem!

ui: kérdező: sok sikert! és boldogságot!

20L

2010. dec. 6. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!