Mit csináljak anyámmal? Le akarja mondani a netet.
Megsértődött rám és le akarja mondani a netet. Azon sértödött be,mert beszóltam neki hogy minek áll itt mögöttem. De nem ez volt az első eset. ha gépezni akar,akkor fogja magát és beáll mögém,nem szól semmit csak néz. Ez engem idegesít de nagyon. Mikor ráförmedek h mit néz,akkor mondja hogy gépezni akar. Olyankor egyből ide engedem.
Sokszor szóltam neki ha akar gépezni és én itt vagyok akkor szóljon,de ne álljon be mögém. Én se lesegetem hogy mit csinál.
Néha tartja magát is ahoz hogy elöbb szól h ide akar jönni,aztán jön csak ide. De általában csak beáll mogém nézni
Húúú de örülök, hogy nem olyan anyám van, mint akik ide írtak.
Ti úgy nevelitek a gyerekeitek, hogy ti vagytok az atyaúristenek, amiért a világra hoztátok?
Semmi tisztelet a másik iránt?
Esküszöm, mintha egy kitalált történetet olvasnék, el sem hiszem, hogy léteznek ilyen szülők.
Nem tudom miért ugrik neki mindenki a kérdezőnek. Szerintem kivétel nélkül mindenkit feszélyezne, ha valaki állna mögötte és nézné mit csinál, tökmindegy hány éves az illető.
Én sem csinálok semmi különöset, mégsem szeretném, ha valaki szó nélkül mögém lopakodna és nézelődne. Sajnos vannak ilyen szülők, akik semmibe veszik a gyerek magánéletét. Igen, egy 15 évesnek is van olyan, nyilván nem olyan mint egy idősebbnek, de akkor is.
Egy gyereket meg amúgy sem ellenőrizgetni kell, hanem jól nevelni és megbízni benne addig, amíg el nem játsza a bizalmat.
22/L
először is: engem is baromira idegesít, ha valaki a hátam mögé áll és nézi akár 1 méterről vagy a szoba másik végéből is, hogy mit netezgetek. Ilyenkor felé fordulok és megkérdezem, hogy ide szeretnél ülni? Vagy: most magánidőre vágyom, légyszi nem zavarj, vagy megkérdezem, mit akar. Aztán mondd neki: itt van anya az Előzmények fülecseke, itt meglátod, milyen oldalakat nézegettem, ha utólag kíváncsi vagy rá. (Persze azt nem kell tudnia, hogy onnan törölhetsz is.)
Ha szeret gépezni ő is, nem fogja lemondani. Ha mégis, az pech, akkor mehetsz este könyvtárba, közösségi házba vagy nem tudom mi van nálatok, aztán majd rájön, hogy jobb, ha otthon netezel inkább. Vagy maradj tovább a suliba netezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!