Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak anyámmal? Le...

Mit csináljak anyámmal? Le akarja mondani a netet.

Figyelt kérdés

Megsértődött rám és le akarja mondani a netet. Azon sértödött be,mert beszóltam neki hogy minek áll itt mögöttem. De nem ez volt az első eset. ha gépezni akar,akkor fogja magát és beáll mögém,nem szól semmit csak néz. Ez engem idegesít de nagyon. Mikor ráförmedek h mit néz,akkor mondja hogy gépezni akar. Olyankor egyből ide engedem.

Sokszor szóltam neki ha akar gépezni és én itt vagyok akkor szóljon,de ne álljon be mögém. Én se lesegetem hogy mit csinál.

Néha tartja magát is ahoz hogy elöbb szól h ide akar jönni,aztán jön csak ide. De általában csak beáll mogém nézni

2011. okt. 7. 15:49
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

De nem tudtam hogy gépezni akar,mert tök halkan jött,csak éreztem hogy néznek,és akkor néztem hátra. Nem is szólt semmit h engedjem ide. Meg nem olyan üzenete irtam mi rá tartozott volna,és az is idegesít h abba is biztos bele olvasott amig itt bámult mögöttem.

40 éves létére nem tudja kinyitni a száját h "lányom engedj oda a géphez jövök"?!

2011. okt. 7. 16:04
 12/33 anonim ***** válasza:
32%
Ha kiskorú vagy, akkor nagyon is jól teszi ha figyel! Ez a szülő dolga!!!
2011. okt. 7. 16:04
 13/33 anonim ***** válasza:
27%

"Ha kiskorú vagy, akkor nagyon is jól teszi ha figyel! Ez a szülő dolga!!!"

Ez így igaz!!!

Akkor beszéld meg vele, ahogy hazaérsz a suliból - minden nap - hogy ő mikor akar netezni, és tartsátok magatokat hozzá. Még ő netezik, te nyugodtan tanulhatsz!

Ha pedig már nagykorú vagy(mondjuk akkor is ha csak 10en egynéhány éves), akkor egy ilyen kis apró-cseprő dolgot igazán megoldhatnál ahelyett, hogy itt puffogsz!!!!

2011. okt. 7. 16:08
 14/33 A kérdező kommentje:

mert nekem van t-percem az ő telefonján meg nincs pénz,azért az enyémről hívta.

Azért telefonált mert miután ráförmedtem,elment innen és én már hiába léptem ki mindenhonnan már nem ült ide. pedig 2 percen belül már mondtam neki hogy jöhetsz,de akkor már csak a telefonomat kérte és telefonált.

Jól állunk anyagilag nem kéne azért lemondani a netet.

15 éves vagyok,nem vagyok hülye sem hogy lesnie kelljen mit csinálok. Meg ha érdekli is mit csinálok,miért nem kérdezi meg h milyen oldalakat használok vagy ilyesmi

2011. okt. 7. 16:09
 15/33 anonim ***** válasza:
79%

"Ha kiskorú vagy, akkor nagyon is jól teszi ha figyel! Ez a szülő dolga!!!"

Ez a smasszer dolga a dutyiban. Ott cél az, hogy megalázzák az elítéltet, és megvonják tőle a magánéletet. A szülő dolga, hogy egészséges gyereket neveljen, és ebbe beletartozik, hogy 'fair' módon viselkedik vele, ha azt szeretné, hogy a gyerek is ezt tegye vele és másokkal is.

2011. okt. 7. 16:10
 16/33 anonim ***** válasza:
94%

hány éves vagy? hadd nézzen... ha fiatal ugysem lehetnek olyan dolgaid amit anyád ne tudhatna. bár késöbb sem hiszem h lenne értelme bármit titkolni. nekem simán tudja a jelszavaim mindenhez. mivel ö fizeti, akkor mondja le amikor akarja. ha meg idösebb vagy, dolgozz és gyüjts össze rá.

amugy miért ilyen nagy probléma ez? senki nem halt még bele abba h nincs nete otthon. nekem is mögém szokott állni néha amikor csetelek és röhög milyen hülye haverjaim vannak. ha meg valami e-mailt irok, az meg ugysem érdekli, mit érdekli öt hogy ki mit pletykál a suliban .D

2011. okt. 7. 16:11
 17/33 anonim ***** válasza:
47%

Biztos mindig titkolózol...nehéz a szülőnek is ám. Annyi minden történhet veletek, a neten is.

Ráförmedni meg egészen nem szép dolog.

2011. okt. 7. 16:12
 18/33 A kérdező kommentje:

Anyukám sosem egy időbe ül a gép elé,hanem ha ideje van rá.

Én se netezek sokat,csak suli után egy picit meg este,Jó hétvégán többet. De ha pl: én ide ülök a géphez itt vagyok 5 percre,és anya be áll mögém akkor nekem fel kell állnom innen,nem számít hogy án is most jöttem ide. Anya azt mondja azért nert nekem van egy csomó időm gépezni,neki meg nincs. Pedig ha jobban belegondolok akkor ő többet van itt mint én.

És nem is az a baj h gépezni akar,mert gépezzen. De miért nem lehet szólni h álljak fel? Miért kell beállni és szó nélkül nézni hogy amit csinálok?

2011. okt. 7. 16:13
 19/33 anonim ***** válasza:
34%
Kicsit mintha nem jól látnád a dolgokat... Ő a felnőtt, az ANYÁD, te nem parancsolhatsz neki, és ne érezd úgy, hogy te vagy a nagy kegyes, ha ODAENGEDED internetezni. Kicsit röhej, hogy őneki kell könyörögnie neked, a kis taknyosnak, hogy ő netezhessen...ő fizeti, az ő nevén van, akkor mondja le, ha akarja és igaza is van. Most könyörögj neki te!
2011. okt. 7. 16:16
 20/33 anonim ***** válasza:
57%
akkor marhaegyszerü a dolog: mondd meg neki h szoljon ha jönni akar. amugy irtad, h megkérdezted vagy h minek áll oda. arra mit mondott? h oda akar ülni? amugy meg jol teszi ha figyel, biztos fél h ugy jársz mint pedomaci kedvencei, és majd a fél ország röhög a félpucér képeden :D ujabban már 15-16 évesen ribancok a lányok és orrba szájba mindenkivel, nem csodálom h nézi mit csinálsz. persze ha kivétel vagy, akkor is félt...
2011. okt. 7. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!