Mit csináljak anyámmal? Le akarja mondani a netet.
Megsértődött rám és le akarja mondani a netet. Azon sértödött be,mert beszóltam neki hogy minek áll itt mögöttem. De nem ez volt az első eset. ha gépezni akar,akkor fogja magát és beáll mögém,nem szól semmit csak néz. Ez engem idegesít de nagyon. Mikor ráförmedek h mit néz,akkor mondja hogy gépezni akar. Olyankor egyből ide engedem.
Sokszor szóltam neki ha akar gépezni és én itt vagyok akkor szóljon,de ne álljon be mögém. Én se lesegetem hogy mit csinál.
Néha tartja magát is ahoz hogy elöbb szól h ide akar jönni,aztán jön csak ide. De általában csak beáll mogém nézni
Nekem is pont ezt csinálja, tényleg nagyon idegesítő. Én olyankor lelapozom az összes ablakot és nézem az asztalt. És megvárom míg elmegy, vagy észre veszi magát.
Mást nm tudsz csinálni csak mielött tényleg lemondja, leülsz és megbeszéled vele.
Hiába az anyám, hiába ő fizeti, ilyenkor úgy érzem h legszívesebben péklapáttal csapkodnám- nm azért mert nm tisztelem, vagy nm szeretem, hanem csak ez a viselkedés ezt váltja ki belőlem.
Én nem érzem magam kegyesnek mert ide engedem,és nem is kell(ene) neki könyörögnie. Csak szólnia hogy gépezni jövök ha én itt vagyok. Nem igaz hogy 15 évesen nem lehet ennyi privátszférám hogy úgy irjak meg egy üzit,hogy nem leselkednek a hátam mögött. Olyan remek hogy tőlem elvárja hogy viselkedjek felnőtt módjára,koromhoz illően,meg mondogatja h "néma gyereknek az anyja se érti a szavát",ő meg nem bírja megmondani h gépezni akar.
Nincsenek nagy titkaim elötte,de vannak olyanok amiket nem vele beszélek hanem a barátnőimmel.
Azért jó h van net,mert az összes barátom kollégista,és sulin kívbül nem is nagyon tudunk találkozni hétvégén,meg én is falun lakok,nem tudok (meg nem is engedik meg) annyi ideig bent maradni hétköznap a városba hogy még időbe haza is érjek. Csak neten tudunk egymással beszélni.
Bocsánat,én nem érzem úgy hogy csúnyán írtam volna anyukámról... Csak idegesít ez a viselkedése!
Magának nem vesz gépet nem tudom miért,én meg azért nem kapok,mert ezt is csak nemrég kaptam(2éve),és nem érdemlem meg mert ahoz bizonyítani kell itthon is meg suliba is. Meg azt mondja hogy nem akar elkapatni,hogy majd aztán kocsit meg ilyeneket kérjek...
Anyukám is fenn van facebookon meg iwiwen is tudja milyen képeim vannak fenn. Meg a gépen fenn van az összes fotóm ami csak van,meg is mutattam már neki. Tudja h nem fényképezkednék meztelenül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!