Tényleg velem akarja leélni az életét? Hogy szerethet ennyire, ha évekig másokkal járt?
"Nem talált nálad jobbat, azért kötött ki újra melletted."
Már bocs, de eleve ha elindul keresgélni, aztán visszajön ezzel, hogy ha ló nincs, jó a szamár is, az eleve gáz. Remélem, ebben a helyzetben nem erről van szó.
Gyerekek voltatok,mindenkinek volt gyerekkori szerelme.Mégis "elhagyta"vagy vissza taílál hozzá vagy nem.
Mi is 26 évesek vagyunk a párommal.Mi is egy iskolába jártunk általánosba.De konkrétan nem füzött hozzá semmi,teljesen más világ vol ö mint én.Teltek az évek.Mindenki élte a maga életét.Én férjhez mentem,lett egy kisfiam.Sajnos a házasságom csöd volt,elváltam,haza költöztem a szülői házba.Ö felkeresett azóta együtt vagyunk,együtt élünk lett 3 hónapja egy közös kislányunk.Neveljük a gyerekeinket.Nálunk is volt szó és még most is feljönnek az" exek emlékei"de sose akadunk ki.Neki is volt elöttem élete,nekem is.
Ez a múlt,ezzel ne törödj élj mindig a mának.Hidd el ,hogy szeret,hisz veled van:)Sokszor nekem is hihetetlen,hogy a párom az "enyém"de komolyan szeret.Ezt minden nap érzem,hallom töle.És hát "csinált" nekem egy pici lányt:):)Ne rágodj a múlton!!!!!!!!!!Te vagy neki a jelen!!!!!!
Ugyanezeket a kérdéseket BÁRKI mással is felteheted. Sosem fogja garantálni neked senki. Szerintem egy próbát nem ér, nem veszíthetsz semmit.
( Nálunk is elég gyerekszerelem volt, mondjuk én 18 évesen ismertem meg, de mai fejjel azt mondom, hogy gyerek voltam még. Ő is volt, hogy eltűnt az életemből egy ideig, mint barát, mert többet akart. Végül egymásrataláltunk és boldogabbak nem is lehetnénk)
Ha MOST szeretitek egymást, mi a kérdés? :)
Az hogy a múltban milyen volt, az most nem releváns. Gondolom, neked is volt barátod/szerelmed abban az időszakban, amikor neki is.
Úgy meg szerintem nem lehet elkezdeni egy kapcsolatot, hogy mi lesz ha? Lehet, nem lesz semmi.
02-22 szerintem azt úgy gondolta, hogy nem talált hozzád doghatót. Bár így a fogalmazás nekem is feltűnt.
Örülj neki, hogy így alakult, mert ha korábban jöttök össze így, akkor lehet már rég nemis vagytok együtt, mert a "gyerekszerelmek" gyorsan elmúlnak. Annak örülj, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!