Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg velem akarja leélni...

Tényleg velem akarja leélni az életét? Hogy szerethet ennyire, ha évekig másokkal járt?

Figyelt kérdés
A barátommal gyerekkorunk óta ismerjük egymást, ő volt a legjobb barátom kb 10 éves koromtól 17 éves koromig, amikor új társaságba került, aztán egyetemre, és már alig beszéltünk, mások előtt úgy viselkedett, mintha laza és felszínes lenne, pedig én tudtam, hogy valójában milyen. A miénk amolyan gyerekszerelem volt, aztán hirtelen összejött a legjobb barátnőmmel, akit nem szeretett igazán, majd jöttek-mentek az életében a lányok és engem teljesen elfelejtett. Persze ha találkoztunk, akkor olyan volt, mint gyerekként, mosolygós és jólelkű, de próbált úgy tenni, mintha ő már megváltozott volna, kemény lenne. Aztán 1,5 éve kidobta az utolsó barátnőjét is és ismét visszatért hozzám, mint legjobb barát, majd később, mint szerelem. Nekem ő nagyon sokat jelent és úgy érzem, a másik felem, de azokban az években, amíg nem törődött velem, sok fájdalmat okozott. Az fáj a legjobban, hogy most már azt mondja, mindig is engem szeretett, de mégis elhanyagolt teljesen mindenféle lányért és a legjobb barátnőm miatt is kidobott- de ezt már írtam. Most már 26 évesek vagyunk, félig ugyanolyan gyerekek, mint 15 éve, leküzdve a lázadós és kicsapongós, többieknek megfelelni vágyó álarcunkat. Azt mondja, hogy szeretné, ha mi ketten leélnénk együtt az egész életünket. Én is szeretném, de bennem van még az a félsz, ami az elmúlt évekből fakad. Van rengeteg kétségem: Mi van, ha a kedves, mosolygós barát csak gyerekként volt érdekes és inkább mégis egy ismeretlen nőt fog választani, akiben ott van az újdonság varázsa? Mi van, ha egyszer csak lelép majd azt mondván, hogy még mindig nem élt eleget? Tudom, ha ezek jutnak eszembe, nem vagyok biztos a dolgomban, de az elmúlt években nagyon hiányzott nekem, azt állítja, én is neki, mégis hagyott volna teljesen eltűnni, feladva ezzel a barátságunkat.
2011. okt. 19. 00:47
 1/8 anonim ***** válasza:
98%
Mi lenne? Akkor volt pár boldog, éved, hónapod, heted, napod, perced. Mit számit, hogy mi olt, vagy mi lesz. Ha esélyed van a boldogságra, ragadd meg. Ha csak egy pillanat is, akkor is. Hidd el, nem éri meg elszalasztani csak azért, mert mi lesz, ha...... Ajándék minden boldog pillanat, hát fogadd el.
2011. okt. 19. 00:58
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Előző kedves válaszolónak igaza van. Ne aggódj a jövőtökért, mert nincs veszélyben. Nem talált nálad jobbat, azért kötött ki újra melletted. Én csak gratulálni tudok mindkettőtöknek." A múlt történelem,a jövő titok, a jelen ajándék."
2011. okt. 19. 02:22
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

"Nem talált nálad jobbat, azért kötött ki újra melletted."

Már bocs, de eleve ha elindul keresgélni, aztán visszajön ezzel, hogy ha ló nincs, jó a szamár is, az eleve gáz. Remélem, ebben a helyzetben nem erről van szó.

2011. okt. 19. 03:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek voltatok,mindenkinek volt gyerekkori szerelme.Mégis "elhagyta"vagy vissza taílál hozzá vagy nem.

Mi is 26 évesek vagyunk a párommal.Mi is egy iskolába jártunk általánosba.De konkrétan nem füzött hozzá semmi,teljesen más világ vol ö mint én.Teltek az évek.Mindenki élte a maga életét.Én férjhez mentem,lett egy kisfiam.Sajnos a házasságom csöd volt,elváltam,haza költöztem a szülői házba.Ö felkeresett azóta együtt vagyunk,együtt élünk lett 3 hónapja egy közös kislányunk.Neveljük a gyerekeinket.Nálunk is volt szó és még most is feljönnek az" exek emlékei"de sose akadunk ki.Neki is volt elöttem élete,nekem is.

Ez a múlt,ezzel ne törödj élj mindig a mának.Hidd el ,hogy szeret,hisz veled van:)Sokszor nekem is hihetetlen,hogy a párom az "enyém"de komolyan szeret.Ezt minden nap érzem,hallom töle.És hát "csinált" nekem egy pici lányt:):)Ne rágodj a múlton!!!!!!!!!!Te vagy neki a jelen!!!!!!

2011. okt. 19. 06:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezeket a kérdéseket BÁRKI mással is felteheted. Sosem fogja garantálni neked senki. Szerintem egy próbát nem ér, nem veszíthetsz semmit.

( Nálunk is elég gyerekszerelem volt, mondjuk én 18 évesen ismertem meg, de mai fejjel azt mondom, hogy gyerek voltam még. Ő is volt, hogy eltűnt az életemből egy ideig, mint barát, mert többet akart. Végül egymásrataláltunk és boldogabbak nem is lehetnénk)

2011. okt. 19. 07:10
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha MOST szeretitek egymást, mi a kérdés? :)

Az hogy a múltban milyen volt, az most nem releváns. Gondolom, neked is volt barátod/szerelmed abban az időszakban, amikor neki is.

Úgy meg szerintem nem lehet elkezdeni egy kapcsolatot, hogy mi lesz ha? Lehet, nem lesz semmi.

2011. okt. 19. 07:47
 7/8 anonim ***** válasza:

02-22 szerintem azt úgy gondolta, hogy nem talált hozzád doghatót. Bár így a fogalmazás nekem is feltűnt.

Örülj neki, hogy így alakult, mert ha korábban jöttök össze így, akkor lehet már rég nemis vagytok együtt, mert a "gyerekszerelmek" gyorsan elmúlnak. Annak örülj, ami van.

2011. okt. 19. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Aki folyton a múltba néz, az s.ggel megy a jövőbe ;)
2011. okt. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!