Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előszokott jönni ez az érzés...

Előszokott jönni ez az érzés másokkal is vagy csak én vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
szóval, hogyha egyedül vagyok akkor mindig a volt barátnőm jár az eszemben, hogy milyen jó volt vele stb.. viszont ha sportolok vagy másokkal vagyok akkor nem tör rám annyira ez az érzés de hozzáteszem, van hogy gondolok rá akkor is.. mondhatnátok hogy ha nincs ló jó a szamár is példa de nem tudom, veletek is előfordul? vagy tényleg igaz ez mondás..
2011. szept. 11. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Vagy talán még mindig szereted az exedet ... (:
2011. szept. 11. 17:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mióta tart ez. Ha nem olyan régen mentetek szét, és te nagyon szeretted őt, akkor ez teljesen normális. De ha már nagyon régen történt, mondjuk évekkel ezelőtt, akkor gáz, mert előbb-utóbb ezt le kell zárni, túl kell lépni rajta. Mi pl. 2 hónapja szakítottunk, még minden 2. gondolatom az exem:(
2011. szept. 11. 17:56
 3/6 anonim ***** válasza:
énis vagyok így. bár lehet csak azért gondolsz rá, mert nincs új nőd. ha lenne nem jutna eszedbe, akárcsak sportolás közbe.
2011. szept. 11. 18:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Pont ezért kell szakitás után bulizni, kimozdulni, mert akkor nem csak a fájdalmán jár az esze és ha sokat vagy emberek között gyorsabban találsz olyat aki elfeledteti az régit.
2011. szept. 11. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor még elég friss lehet a szakítás, ha így érzel. Ám idővel enyhül aztán úgy eltűnik, v. átalakul gyűlöletté..

Attól is függ, h mennyi ideig voltatok együtt és mi történt..és mennyi idős vagy, mindenki másként éli meg..

2011. szept. 11. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi 1 éve szakítottunk exemmel,de minden éjjel lefekvés előtt ő jár a fejemben. Emlékek,az hogy mit rontottunk el,hogy kellett vna,mi lenne ha...stb.:S Nincs párom és biztos azért gondolok még mindig rá,viszont én úgy vagyok vele,hogy nem jövök csak azért valakivel,hogy exem elfelejtsem,inkább várok egy értelmeset. De egyenlőre még nem találtam hozzám illő párt...
2011. szept. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!