Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, elhagyjam? Én hibám?

Mit tegyek, elhagyjam? Én hibám?

Figyelt kérdés

Mit tennétek a helyemben?

Sziasztok!

Tegnap a barátom véletlen miközben egy másikat gépet javított,formázta a külső vinyót,amin rengeteg adatom,képem,zeném,stb-m volt. Nem mutattam ki,de iszonyat mérges voltam, de végül csak elkezdte nézni a programokat, hogy mivel lehetne visszahozni az adatokat (eddig még nem is ez a probléma). De mindez este/éjszaka történt és mivel a gépnek mennie kellett egész éjszaka, hogy visszahozza a fájlokat, kitalálta hogy akkor egész éjszaka menjen a TV műsor is (mert olyan a monitor hogy lehet rajta TV-t nézni). Rólam tudvalevő, hogy nem bírok elaludni zajban és fényben (élünk egy kb 8x10es szobában),ezért mondtam hogy kapcsolja ki a monitort,mert OK, a zúgást elviselem,de a fényt és a zajokat nem,egyszerűen nem tudok nyugodtan aludni úgy. Erre ő elkezdett velem kiabálni,hogy micsoda elkényezettet pic$a vagyok, hogy ő még a kedvemért vissza is hozza a ****mat (ide csúnya szó jönne,de nem engedi írni..)(AMIT AMÚGY Ő!!! törölt le...) és hogy mit hisztizek azon, hogy megy a "TV". Na ezen fél12kor eldurrant az agyam és elkezdtem bőgni hogy nem igaz,hogy ennyit sem képes megérteni és megtenni értem,ugyanis Ő tette tönkre az adatokat és ÉN IS szeretnék aludni,főleg hogy ma ZH-t is írok és nem értem miért kell szemétkedni velem. Lefeküdtem mellé,de persze nem kapcsolt ki semmit,hajtogatta hogy fejezzem be ezt, na ezen még mérgesebb lettem és tehetetlen dühömben és fáradtságomban odavágtam egyet a karjára. Erre ő mit csinált? Visszaütött a hátamra!!! Egyszerűen nem tudom megérteni...fogtam magam és bőgve átrohantam a másik szobába és ott aludtam. Ő elment munkába és tanulok reggel fél7 óta,este 8 után érnék haza,de azon gondolkozok hogy 10ig haza se jövök,vajon feltűnik-e neki....ennek befellegzett,ennyi? Miért lett ilyen??? Lassan 2 éve lennénk együtt,másfél éve együtt élünk,én 21,ő 24....

2011. okt. 4. 09:44
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ő pont azon volt, hogy visszahozza. És neki szüksége volt a tévére, hogy ébren maradjon. Ha nem tetszik, ott volt a másik szoba.
2011. okt. 4. 10:34
 22/33 A kérdező kommentje:

Áh,nem érted!

A gép magától csinálta a dolgát,a programnak kellett futnia,ő vissza feküdt aludni,dehogy ült ott a gépnél! A TV csak azért ment, mert arra akart elaludni....

2011. okt. 4. 10:36
 23/33 bánomisén ***** válasza:
36%

De ez alap. Aki elront valamit, az hozza is helyre.

Itt, úgy látom, sokan verik a barátnőjüket/feleségüket, ha ennyire egyetértenek azzal a bizonyos hátbaveréssel.

A barátod mindig ilyen figyelmetlen és agresszív veled szemben, vagy ez csak erre az alkalomra szóló elmebaj volt nála?

2011. okt. 4. 10:38
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha két éve együtt vagytok, nem sikerült még megszoknod, hogy ő tévére alszik el? A barátnőm is ilyen, csak én képes vagyok tolerálni...
2011. okt. 4. 10:38
 25/33 A kérdező kommentje:
alapjában véve nem,csak az a baj,hogy sokszor nem érti meg az én álláspontomat,hiába mondom először szépen,aztán durvábban,aztán a tehetetlenség érzése leng körül... miért olyan szörnyű nagy baj,hogy pl nem bírok TV mellett elaludni és ezért kapcsoljuk ki? nem értem hogy nem lehet valaki kompromisszumkész ennyire...persze más mondhatja,hogy miért nem megyek át aludni,de nekem nem az a lényeg hogy külön aludjak. ha el bírnék aludni TV mellett,annak ellenére hogy nem szeretem,megtenném..
2011. okt. 4. 10:41
 26/33 A kérdező kommentje:
nem szokott TV-re elaludni,csak mióta ez az új monitora van,amin lehet TV-t nézni,azóta szeretné. én meg aludni,ami sajnos kizárja a két dolgot. és nem célom 2 külön szobában aludni minden éjjel. szerintem amúgy hálóba pl (bár ugye nálunk ez multifunkciós szoba sajnos) amúgy se való se TV,se számítógép,ott pihenni kell és a másikkal lenni. de biztos megint én látom ezt is rosszul..
2011. okt. 4. 10:43
 27/33 bánomisén ***** válasza:
64%

Szerintem elég nehéz együttélni valakivel, aki ennyire figyelmen kívül hagyja a másik szükségleteit (alvás a másnapi zh előtt, stb).

A másik szoba állandó jelleggel nem megoldás, legfeljebb időnként. Most elkerülhettél volna vele egy csúnya jelenetet, de így legalább kiderült, mit tud a barátod, ha akar. És ez a produkciója mindenesetre, ha nem is több, de elgondolkodtató...

2011. okt. 4. 10:47
 28/33 anonim ***** válasza:
83%
Lényeg a lényeg, ezt nem érdemes folytatni. Mindketten jobban jártok.
2011. okt. 4. 10:48
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyire nem tudsz vele élni akkor hagyd el, jobb lesz neki is és neked is
2011. okt. 4. 10:51
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Most mit majrézol? Lesznek ettöl sokkal nagyobb gondok is az életben! Menj haza szépen idöben, és dugjatok egy jóó nagyot :)
2011. okt. 4. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!