Normalis, ha 18-19 evesen vagynek kulon eletre?
Ez elviekben lehetseges lenne, gyakorlatban sajnos nem. Itthon annyira kototten elek, este 9 kor itthon, hetvegenkent is 10 kor...baratok, haverok meg ameddig jolesik elvannak egy egy kavehazban, itt-ott. ok nem vagynak a kulon koltozesre. En meg nagyon. Vajon ez az ok? tobb szabadsagra lenne szuksegem?! ugy erzem eltudnam tartani magam, felelossegteljesen, foznek, mosnek takaritanek...de nincs hol, nincs hogyan. Meg legalabb 3 evig...annyi, hogy ha sikerul az erettsegi jovotol nem fogok itthon lakni...
Ugy erzem tudnek onallo eletet kezdeni, es keszenallnek a "nagy szamlakra", fozesre, mindenre ami az onallosaggal jar. de nem tudom meg megteremteni, es varnom kell ezzel meg. Mas erez hasonloan?
Nem rossz itthon, mit mondjak?! csak mindig ugy kezelnek mint egy ovodast...talan ezert akarok "szabadulni"...mi a velemenyetek?
örülj, hogy van otthonod és gondoskodó szüleid, külön még lehetsz eleget.
hallgass az öregre( 39 L)
Szia!
Én teljesen megértelek. Nekem az volt a gondom, hogy mindig a nővérem volt a kedvenc, és én elveszettnek éreztem magam.
16 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, 17 évesen elköltöztem hozzájuk, akkor még az anyukájáéknál laktunk.
Most saját házunk van és 2 kislányunk. Egyébként külön akkor költöztünk, amikor 20 éves voltam, és már a nagyobbik lányom megvolt.
üdv. Csilla
Orvednek...es lehet, hogy tiszteletlennek tunetem az elobb, nem vagyok az. Csak valahogy durvanak tartom, hogy a 13-14 evesek mikor elindulnak otthonrol en akkor megyek haza, kulonben itthon szikrazik a levego...
Lehet ez a fo dolog ami bosszant, hogye ennyire "fogjak a porazt"
koszi a valaszod
koszi a valaszokat
Van aprom, de sajnos egyutt nem koltozhetunk ossze, mas-mas varosba megyunk egyetemre:((
En mindenkit hasznosra ertekeltem, szoval sajnalom akik lepontozodtak.
koszi a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!