Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, ha 18-19 evesen...

Normalis, ha 18-19 evesen vagynek kulon eletre?

Figyelt kérdés

Ez elviekben lehetseges lenne, gyakorlatban sajnos nem. Itthon annyira kototten elek, este 9 kor itthon, hetvegenkent is 10 kor...baratok, haverok meg ameddig jolesik elvannak egy egy kavehazban, itt-ott. ok nem vagynak a kulon koltozesre. En meg nagyon. Vajon ez az ok? tobb szabadsagra lenne szuksegem?! ugy erzem eltudnam tartani magam, felelossegteljesen, foznek, mosnek takaritanek...de nincs hol, nincs hogyan. Meg legalabb 3 evig...annyi, hogy ha sikerul az erettsegi jovotol nem fogok itthon lakni...

Ugy erzem tudnek onallo eletet kezdeni, es keszenallnek a "nagy szamlakra", fozesre, mindenre ami az onallosaggal jar. de nem tudom meg megteremteni, es varnom kell ezzel meg. Mas erez hasonloan?

Nem rossz itthon, mit mondjak?! csak mindig ugy kezelnek mint egy ovodast...talan ezert akarok "szabadulni"...mi a velemenyetek?

2009. ápr. 27. 15:56
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

örülj, hogy van otthonod és gondoskodó szüleid, külön még lehetsz eleget.

hallgass az öregre( 39 L)

2009. ápr. 27. 16:01
 2/10 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Én teljesen megértelek. Nekem az volt a gondom, hogy mindig a nővérem volt a kedvenc, és én elveszettnek éreztem magam.

16 évesen ismerkedtem meg a férjemmel, 17 évesen elköltöztem hozzájuk, akkor még az anyukájáéknál laktunk.

Most saját házunk van és 2 kislányunk. Egyébként külön akkor költöztünk, amikor 20 éves voltam, és már a nagyobbik lányom megvolt.

üdv. Csilla

2009. ápr. 27. 16:02
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Hát ha jövőre sikerül a kollégium annál nincs is jobb hidd el:) Nem lesz kötöttség és mégse szakad rád annyi felelősség mint amennyi egy háztartással ill. saját lakással jár
2009. ápr. 27. 16:03
 4/10 A kérdező kommentje:

Orvednek...es lehet, hogy tiszteletlennek tunetem az elobb, nem vagyok az. Csak valahogy durvanak tartom, hogy a 13-14 evesek mikor elindulnak otthonrol en akkor megyek haza, kulonben itthon szikrazik a levego...

Lehet ez a fo dolog ami bosszant, hogye ennyire "fogjak a porazt"

koszi a valaszod

2009. ápr. 27. 16:04
 5/10 A kérdező kommentje:

koszi a valaszokat

Van aprom, de sajnos egyutt nem koltozhetunk ossze, mas-mas varosba megyunk egyetemre:((

2009. ápr. 27. 16:05
 6/10 A kérdező kommentje:
*parom
2009. ápr. 27. 16:05
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Szia. Szerintem beszélj szüleiddel, mint felnőtt a felnőttel. Hidd el, jó dolog az, ha egyáltalán törődnek veled a szüleid. Ne legyen így de 10 év múlva vissza fogod sírni. Én 19 évesen költöztem össze párommal, a csekkhalom hidd el gázabb mint gondolod. Nem lehetnek gáz szüleid, ha ennyire féltenek. Biztosan meg tudtok egyezni. Jövőre meg úgyis mész. Még egy nyár, és "szabad" leszel, ha valóban erre vágysz. Mindenesetre sok sikert bárhogy döntesz is, de hidd el, néha jó lenne még gyereknek lenni, és csak sajnálom azokat a tizenéveseket, akik ahogy írtad akkor indulnak mikor te hazamész. Ők fiatalok még az éjszakához. Na ennyi. Sok sikert.
2009. ápr. 27. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:
60%
lehet hogy a szüleid beleszólnak mit csinálj?? ez zavarna, akkor normális, hoyg külön m,ennél. pláne, ha volna kivel. :-))
2009. ápr. 27. 20:56
 9/10 anonim válasza:
100%
szerintem is örülj hoyg gondoskodnak rólad, nem tudom ezért a véleméányért miért kell leszavazni, ... aki úgy véli, hoyg ez nem értékes gondolat, annak vagy nincs senkije, vagy fogalma nincs mi a szülő elvesztése... de majd megtudja mindeki, aztáén nem fog itt hülyeségeket felmagasztalni
2009. ápr. 27. 21:02
 10/10 A kérdező kommentje:

En mindenkit hasznosra ertekeltem, szoval sajnalom akik lepontozodtak.

koszi a valaszokat

2009. ápr. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!