Ez már családon belüli erőszak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Párommal pár napja nagyon összevesztünk,és utána vigyorogva és úgy hogy én nem akartam "együtt volt" velem.
Mondtam szépen és csúnyán hogy fejezze be de nem,még úgy sem hogy sírtam.
Nagyon rosszul érzem magam,és még én szégyellem magam :(
Már jobb hogy leírhattam.Megutáltam minden fajta közeledést,olyan koszosnak érzem magam :(
Ez már családon belüli erőszak?
Jah és hétvégén pakolok el :(
2011. szept. 27. 12:25
31/35 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Természetesen tagad,mert azt mondta:Ő azt hitte más miatt sírok,hogy előtte megbántott(hisz előtte vesztünk össze).Szerinte nem erőszaki melyiket tennétek?Beszéltem barátnőmmel,és mondta,ő szó nélkül menne el,mert ki tudja mit hoz ez ki belőle.
Mert most azt mondta :menjek.
De ha látja tényleg elindulok ,akkor lehet eldurvul?
2011. szept. 30. 11:03
32/35 anonim válasza:
És szerinte miért mondogattad, hogy nem akarod? Kacérságból?
33/35 A kérdező kommentje:
Nem vesz komolyan.Azt hiszi félek lépni.Én így gondolom
2011. szept. 30. 11:09
34/35 A kérdező kommentje:
Email-ben kaptam egy levelet,az egyik privát írótól,de sajnos elkevertem,ahogy át akartam küldeni egy másik email címre.Megtennéd,ha olvasod,hogy elküldöd arra az email címre(új )amin itt vagyok regisztrálva?Köszönöm
2011. szept. 30. 11:12
35/35 anonim válasza:
Jobb lenne, ha nem is tudna arról, hogy elmész és hova... A barátnőd biztos segít összecsomagolni, amíg a férfi dolgozik, és az ismerősöket, családtagokat is be kellene vonni, hogy ne mondják el neki az új lakhelyet. Sajnos ha már átlépett egy ilyen határt a férfi, nem hinném, hogy bármi változni fog... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!