Ez már családon belüli erőszak?
Sziasztok!Párommal pár napja nagyon összevesztünk,és utána vigyorogva és úgy hogy én nem akartam "együtt volt" velem.
Mondtam szépen és csúnyán hogy fejezze be de nem,még úgy sem hogy sírtam.
Nagyon rosszul érzem magam,és még én szégyellem magam :(
Már jobb hogy leírhattam.Megutáltam minden fajta közeledést,olyan koszosnak érzem magam :(
Ez már családon belüli erőszak?
Jah és hétvégén pakolok el :(
Sajnálom,ha megesett Veled is!
ő 25 éves,én idősebb pár évvel.
Igen békülésnek szánta szerintem,mert mindig azt hiszi ez a megoldás.
Igen sírtam,és akkor sem állt le.és hogyan csapkodsz arcon egy férfit aki bivaly erős????ráadásul FÉLTEM IS!!!
Nem fogok pereskedni,és nem tudok előbb menni,gyermekeim is vannak,meg kell szerveznem az elmenetelt.És ráadásul rövid ideig éltünk együtt.
Eddig voltak szavakkal fenyegetett hogy bánt,lek..vázott,stb.
De erre nem számoltam.
Nagyon köszönöm a kedvességeteket,sok ERŐT ADOTT,féltem lesz aki ellenem ír.!!!!
Te együtt élsz egy olyan férfival akitől félsz???
Tudod én nem vagyok egy Bruce Lee.52 kilósan még erősnak sem mondhatom magam,de amikor engem akart egy srác megerőszakolni,elég volt a körmeimet mélyen a farkába vájni,úgy sikított mint egy kislány..Vagy elég lett volna a szeme közé döfni,és amíg fetrengett volna a fájdalomtól,te el tudtál volna szaladni segítségért..Miért gondoljátok,hogy a sírástól,könnyektől meg véditek magatokat??
Remélem túl leszek ezen,és ezáltal valamikor sokára bízni fogok egy férfiban.
Életvidám nő voltam,ma meg már rettegek az emberektől.:(
Ha még most is fáj ott, akkor egy orvos látleletet tud csinálni a zúzódásokról, és ellel már lehet mit kezdeni a bíróságon! Sajnos javulni nem fog, sőt, rosszabb lesz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!