Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már családon belüli erőszak?

Ez már családon belüli erőszak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Párommal pár napja nagyon összevesztünk,és utána vigyorogva és úgy hogy én nem akartam "együtt volt" velem.

Mondtam szépen és csúnyán hogy fejezze be de nem,még úgy sem hogy sírtam.

Nagyon rosszul érzem magam,és még én szégyellem magam :(

Már jobb hogy leírhattam.Megutáltam minden fajta közeledést,olyan koszosnak érzem magam :(

Ez már családon belüli erőszak?

Jah és hétvégén pakolok el :(

2011. szept. 27. 12:25
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Családomtól 200km-re élek!Nem tudtam volna hova menni,senkit nem ismerek itt.Ráadásul gyerekeim másik szobában,nem hagytam volna őket itt,még 10 percre sem.

Annyira féltem,leblokkoltam.Sosem éreztem ilyet.

2011. szept. 27. 13:08
 22/35 anonim ***** válasza:
87%

Mindenképpen menjetek el onnan! Lehet, hogy ma este késsel rohan nektek.. Jó ez elég szélsőséges eset, de már megtörtént párszor a világban.. Nem is kevésszer.

Amúgy ha nem a férjed, akkor "csak" nemi erőszak. Ha a férjed, családon belüli erőszakért és nemi erőszakért is feljelenthetnéd.

2011. szept. 27. 13:09
 23/35 anonim ***** válasza:
A férjed?
2011. szept. 27. 13:24
 24/35 anonim ***** válasza:
Ez erőszak volt ami bűncselekmény. Fel kellene jelentened.
2011. szept. 27. 13:41
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
ja,előző vagyok most látom hogy már kiírtad hogy nem az
2011. szept. 27. 13:50
 26/35 A kérdező kommentje:

Kedves 13:41es!

Nem jelentem fel,semmi esélyem,feljebb már "beszéltünk" erről.De ha van ötleted várom.Köszi

2011. szept. 27. 13:52
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Ez szomorú eset, de azért őszintén: hányan rohannának valóban feljelentést tenni ilyesmiért, hogy a párom úgy szexelt velem hogy nem akartam? Kinek hiányzik a megalázó procedúra? Szakítani kell végleg és elfelejteni, ennyi, nem a rendőrségre rohangálni, mert az semmit nem fog segíteni lelkileg feldolgozni. Megjegyzem, velem is történt ilyen, nagyon régen, de már rég elfelejtettem, csak erről jutott most eszembe. Meg sem fordult a fejemben

hogy a rendőrségen vagy a bíróságon magyarázkodjak. Szakítottam, kész.

2011. szept. 27. 18:52
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak most olvastam hogy nem jelented fel. Akkor visszont hagyd el minél előbb ha lehet még ma. Adj időt magadnak hogy újra bízni tudj mert szerencsére nem minden férfi ilyen mint ő.
2011. szept. 28. 15:14
 29/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,és a privát emaileket!!!Sokat segítenek,és nyugodtan írjatok!!!
2011. szept. 29. 07:31
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem is megerőszakolt a volt barátom, többször is. 2 évembe került, hogy megszabaduljak tőle, nem jelentettem fel én sem, mert így is amikor elhagytam , többször is de az utolsó végleges volt, amikor megértette hogy nincs visszaút, és több békülés teljesen begőzölt, és azzal fenyegetett, ha meglát az utcán képen önt savval, vagy felgyújtat. akkor amikor újra kinyomozta hol lakom,(2-3 havonta költözködtem emiatt) 16 órán keressztül állt az utcán a lakás előtt. akkor éjjel felhívtam a rendőrséget hogy elmondjam miket mondd, és hogy nem tágít órák óta a lakásom elől) gondolom mondanom sem kell hogy leszartak Magyar rendőrség!!!! Még az országból is eljöttem, ezután, nagy szerencsém volt mert megismerkedtem a mostani férjemmel, végül ő tett pontot az ügy végére. Azóta eltelt 4 év nyugi van. Kívánom neked is hogy találj valakit aki megvéd és nagyon szeret, és ne ess csöbörből vödörbe, mert ha olyan a pasi mint az én exem volt, csak így fogsz megszabadulni tőle. Nem tudom a szüleid mennyire befolyásosak, és mennyire tudnak segíteni, sajnos az enyémek nem tudtak igazán! Nagyon okosnak kell lenned!
2011. szept. 29. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!