Ez már családon belüli erőszak?
Sziasztok!Párommal pár napja nagyon összevesztünk,és utána vigyorogva és úgy hogy én nem akartam "együtt volt" velem.
Mondtam szépen és csúnyán hogy fejezze be de nem,még úgy sem hogy sírtam.
Nagyon rosszul érzem magam,és még én szégyellem magam :(
Már jobb hogy leírhattam.Megutáltam minden fajta közeledést,olyan koszosnak érzem magam :(
Ez már családon belüli erőszak?
Jah és hétvégén pakolok el :(
Családomtól 200km-re élek!Nem tudtam volna hova menni,senkit nem ismerek itt.Ráadásul gyerekeim másik szobában,nem hagytam volna őket itt,még 10 percre sem.
Annyira féltem,leblokkoltam.Sosem éreztem ilyet.
Mindenképpen menjetek el onnan! Lehet, hogy ma este késsel rohan nektek.. Jó ez elég szélsőséges eset, de már megtörtént párszor a világban.. Nem is kevésszer.
Amúgy ha nem a férjed, akkor "csak" nemi erőszak. Ha a férjed, családon belüli erőszakért és nemi erőszakért is feljelenthetnéd.
Kedves 13:41es!
Nem jelentem fel,semmi esélyem,feljebb már "beszéltünk" erről.De ha van ötleted várom.Köszi
Ez szomorú eset, de azért őszintén: hányan rohannának valóban feljelentést tenni ilyesmiért, hogy a párom úgy szexelt velem hogy nem akartam? Kinek hiányzik a megalázó procedúra? Szakítani kell végleg és elfelejteni, ennyi, nem a rendőrségre rohangálni, mert az semmit nem fog segíteni lelkileg feldolgozni. Megjegyzem, velem is történt ilyen, nagyon régen, de már rég elfelejtettem, csak erről jutott most eszembe. Meg sem fordult a fejemben
hogy a rendőrségen vagy a bíróságon magyarázkodjak. Szakítottam, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!