Családon belüli erőszak is bűncslekmény?
"neha megeroszakol"
A rendorsegen is biztos vagyok benne, hogy ezen azert mosolyognanak!
Ha valoban eroszakrol van szo, akkor mar az elso megtortent eset utan fogsz lepeseket tenni, mivel eroszakrol van szo, ami talan komoly lelki seruleseket is okozott talan.
De ha mar neha, es tobbszor, s Te pedig meg mindig csak a forumon irogatsz, akkor talan nem is igazi eroszakrol van szo,
vagy pedig a parod egy agressziv ember es felsz Tole.
Ha netan az utobbirol van szo, akkor ne felj, hanem feltetlen jelensd fel, es szabadulj meg ettol az embertol!
Igen, annak számít, csak nagyon nehéz bebizonyítani, hogy valóban nem akartad. Értelemszerűen az aktust be lehet, csak élettársi kapcsolatban ez ugye normális. Tehát ha nincs jelentős külsérelmi nyoma, akkor szinte lehetetlen. Gondolom az nincs, mivel nem annyira durva feltételezem.
Én a helyedben nem jelentgetném, hanem elhagynám. Nem is értem mit vársz tőle, ez nem normális egy kapcsolatban. Ő egy agresszív, beteges ember, ha ezt élvezi, amit veled tesz. Ha feljelented, mi változik? Bocsánatot kér és soha többé nem teszi majd???? Felejtsd el.... Már rég zátonyra futott egy olyan kapcsolat, ahol ilyen történik.....
Az utolsó mondatodat nem értem. Utána úgyis mindegy?
Amúgy nem tudod magad megvédeni, pl. ellökni, stb....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!