Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg én vagyok az idegbeteg...

Tényleg én vagyok az idegbeteg p. csa?

Figyelt kérdés

Szeretem a páromat mindennél jobban, tudom, hogy Ő számomra a tökéletes. Ettől függetlenül neki is vannak (számomra) idegesítő tulajdonságai.

Most, ami kiverte nálam a biztosítékot az az, hogy ő imádja a valóságshowkat. Ezt én nem bírom megérteni, már csak azért sem, mert tudom, hogy baromi intelligens és ezzel ezt képtelen vagyok összeegyeztetni. De jól van, ízlések és pofonok. Míg én este inkább egy ismeretterjesztő filmet néznék, ő képes való világon meg győzikén és társaikon lazítani.

A jelenlegi problémám az, hogy naponta kb 2 órát tudunk csak együtt tölteni és ez általában este 8-10 (vagy 9-11) között lehetséges. Ez idő alatt megy a való világ, amit viszont ő képtelen kihagyni. Ő elvárja, hogy én nézzem vele mert addig is vele vagyok. Viszont én meg nem akarom nézni mert kifejezetten idegesít és ezen az idegállapotomon csak ront az a tudat, hogy a párom inkább néz egy ilyen szenny műsort, semmint velem foglalkozna érdemlegesen. Felháborít, és ha ennek hangot is adok, akkor én vagyok az idegbeteg, meg mi az, hogy én be akarom szabályozni hogy mit nézzen és mit ne.

Tényleg akkora áldozat lenne, ha abban a 2 órában (ha nem is mindennap) velem foglalkozna tv nélkül? Tényleg én vagyok a zsarnok, önző, idegbeteg?

(22/L, 29/F)

2011. szept. 26. 20:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
92%

Én is ki vagyok akadva, mikor barátom valóságshow-ra kapcsol...utána meg idegeskedik, hogy milyen hülyék vannak benne....és hiába mondom neki, hogy akkor talán nem kellene nézni...nem mindig kapcsol el...

Nehéz eset. Én is mikor régebben rákattantam egy-két sorozatra, akkor nem bírtam egy részt sem kihagyni, de akkor még 20 alatt voltam, és nem 29 éves...

2011. szept. 26. 21:06
 12/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket.

Sajnos nem tudunk máskor együtt lenni.

Igen, én is azt mondtam, hogy akkor találjunk valami kompromisszumot. Nem várom el tőle, hogy mindennap velem foglalkozzon abban a 2 órában, bőven beérném a minden 2. nappal (már az is több lenne mint jelenleg). De ő fel van azon háborodva, hogy én képes vagyok ilyenkor otthagyni őt ahelyett, hogy vele lennék.

Felvázoltam én ezt neki már higgadtan is, kiabálva is, ugyanoda jutottam. Nem hagyott még ki részt miattam és ez, megmondom őszintén, nagyon sérti az önbecsülésemet.

2011. szept. 26. 21:08
 13/33 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:04

én szívem szerint be sem kapcsolnám a tv-t abban a 2 órában, vagy mondjuk hetente 1szer 2szer megnéznék egy filmet.

Én nem tudom értékelni az ennyire "tartalmatlan" időtöltést, hiába vagyunk fizikailag egymás mellett. Én ilyenkor szeretném elmesélni a napomat, megbeszélni bizonyos problémáimat, stb. de h a egy ilyen műsor megy a háttérben, akkor nem tudok vele beszélgetni mert arra csorog a nyála.

És engem nem untat, hanem idegesít.

2011. szept. 26. 21:12
 14/33 anonim ***** válasza:
87%

Én kidobtam a tv-t,szó szerint értsd...

ablak kinyit,tv repül,felidegesitett hogy nem lehet beszélgetni mert valami idiótaság megy benne

azóta eltelt 5 év,esténként beszélgetünk,játszunk,miegymás.

Ha film kell,letöltjük

2011. szept. 26. 21:34
 15/33 anonim ***** válasza:
59%

Lehet, hogy jobban érdekli akkor a tévé, mint Te, úgyhogy tégy ez ellen! "Mássz rá", cirógasd, dédelgesd, szeretgesd, bújj hozzá, mint egy kiscica, nem hinném, hogy továbbra is csak a zajládára figyelne.

Próbáld meg, nem vesztesz vele. Nem egy "idegbeteg p*csa" leszel, aki szabályozni akarja a szokásait, hanem a szexi barátnő, egy dögös kis vadmacska, akinek nem tud ellenállni.

2011. szept. 26. 21:40
 16/33 A kérdező kommentje:
Csak talán az is eléggé megalázó, hogy kizárólag szexszel érhetném el azt, hogy velem foglalkozzon... Talán én is pont arra vágyom, hogy kicsit kényeztessenek végre, érezzem, hogy szeretnek és fontos vagyok. Nem pedig csak arra való vagyok, hogy a reklámok alatt szórakoztassam őt.
2011. szept. 26. 21:50
 17/33 A kérdező kommentje:
21:34 szívem szerint én is ezt tenném... baromi idegesítő és lealázó az, hogy éppen mesélek valamit és elcsitít, mert valami olyan megy a tv-ben, amit éppen meghallgatna. Na ilyenkor totál haza tudja vágni a hangulatomat... és ez sajnos majdnem mindennapos :(
2011. szept. 26. 21:52
 18/33 anonim ***** válasza:
96%

Szia! Az rtlklub.hu/most oldalra felteszi az rtl klubb néhány műsorát, köztük a vv-t is. Ha minden kötél szakad, kérd meg, nézze meg napközben az előző esti részeket, este pedig legyetek kettesben. Nem azt kéred, hogy ne nézze, de ha meg lehet oldani másik időpontban, akkor tegye ezt. De igazából elég érdekes dolog, hogyha csak akkor 2 órát tudtok együtt lenni, miért bámulja azt a sz.rt. Már bocsánat. Tényleg ízlések és pofonok de soha semmilyen adás miatt nem hanyagolnám a barátomat. Létezik internet, ahol manapság mindent vissza lehet nézni.

21L

2011. szept. 26. 21:55
 19/33 anonim ***** válasza:
63%
Akkor érd el, hogy veled foglalkozzon! Én tök jó tippet adtam, szerintem ebben semmi megalázó nincs. Vess be női trükköket, ha már egyszer az vagy, úgy, hogy higgye el, hogy tul.képp ő nem is vv-t akar nézni.
2011. szept. 26. 21:57
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Ja, nagynehezen eléri, hogy egy villámgyors menet erejéig kikapcsolja a tévét, aztán végeznek és a srác már nyúl is a távirányítóért, hogy a maradék 1,5 órát megnézze... hát az tényleg nagy élmény lenne szegény kérdezőnek.
2011. szept. 26. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!