A nejem elsózta a vasárnapi ebédet el van szomorodva mit, csináljak?
Figyelt kérdés
Azóta nagyon rossz kedvű ,sír mit csináljak ,hogy vigasztaljam meg?2011. szept. 25. 22:17
21/26 A kérdező kommentje:
23:13 nagyon szépen köszönöm a hozzászólásod meg mutattam a kedvesemnek és azóta olyan jókat nevet! engem jól le dorgált ,hogy nem is sírt egész délután, de szomorú volt (csak akkor sírt mikor engem meglátott) de most már alszik. köszönöm mindenkinek a jó tanácsokat , de nem volt kamu!!!
2011. szept. 25. 23:56
22/26 anonim válasza:
Esetleg te is főzhetnél, nem mindig a feleséged 6 emberre, 2 féle menüt.
23/26 anonim válasza:
És a közös sütés-főzéshez mit szóltok?
24/26 anonim válasza:
Nem sírt, csak véletlenül hagymát is rakott a derelyébe, attól könnyezett. :)
25/26 anonim válasza:
:) Mondd meg neki, hogy örlüsz, hogy még mindig szerelmes... Amúgy jókat írtak elöttem, nem akarom átfogalmazva megismtelni ezeket... nekem tényleg ez jutott elsőre eszembe, hgy a szerelmes szakácsnő sózza el az ételeket... én mindig ezzel takarózom a párom előtt, ha valamibe túl sok a só... és meg is van oldva minden... csak nekem azért egyszerűbb, mert nem kell diéta szerint főzni és gyerekem sincs.. Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!