Más családnál is ilyenek a vasárnapi ebédek?
Azzal nem értek egyet, hogy másnak olyan jót tenne az, hogy ráhagyják a nemtanulást, és nem "baszogatják". Áldásnak tűnik pillanatnyilag, átok lesz X év múlva.
Egyetemistaként már nem muszáj annyit otthon lenned.
Hogy ne csak offoljak: Nálunk nem ilyenek a vasárnapi ebédek.
az egyetemisták nem lehetnek kigyúrtak, vagy mi? XD
amilyen hisztis kis p.öcs vagy nem csoda, hogy gyerekként kezelnek
Hát biztos nehéz lehet így élni...Próbáld meg nem magadra venni ezeket a beszólogatásokat. És reménykedj, hogy valamikor lesz saját családod, ahol minden másként lesz majd.
Én egyedül lakom a nagyimmal, nálunk más egy vasárnapi ebéd: segítek neki megfőzni a kaját, megesszük, közben beszélgetünk, majd ő lefekszi ebéd utáni pihenésre, én meg elmosogatok, elpakolok. Régen mikor apummal laktam, akkor pedig megfőztem (vagy ő)
ó hát barátnöméknél legutobb 10en voltunk a házban, mindenki meg tudott ebédelni pofázás nélkül, pedig a konyhában egyetlen kis asztaluk van, ahol 3 ember tud leülni.
apja, anyja, én, ö, a tesoja, a 3 unokatesoja, meg egy szomszéd gyerek.
nálunk meg 4 embertöl zeng a ház.
Költözz el a pic§ába. Egyetem mellé be tudsz vállalni egy 4 órás könnyű melót (én is azt teszem, simán birom, pedig jogra járok), ami (ha van lakótársad) fedezi az albérletet. Amúgy nem értem, 22 évesen most tűnik csak fel? Elvileg egész eddig ebben a légkörben éltél...
Vagy csak most változott meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!