Más családnál is ilyenek a vasárnapi ebédek?
Nálunk is ilyen
vasárnapotan kötlező jelleggel át cibálnak mamához és tatához./közel vannak már a 80hoz/ anya apa tesom
először ugy kezdi mama h de kövérek vagytok /közbe tesom olyan gebe hogy fogy 1 dekát és akkor eltünik a föld felszinéről 165 cm és kb. 50 kg/ aztán leülünk mama csinál 8 féle kaját legalább áés megsértődik ha nem eszünk mindenből majd valamit beszol nekem amire teszek egy nagyon apro csendes megjegyzést ami miatt tesom elkezd orditani velem én vissza majd mama is elkezd velem apa és anya is... és ez megy 4-5ig amig elnem megyünk
ja és ha nem megyek akkor azon vannak kiakadva hogy miért nem jössz ha megyek akkor meg hogy minek jössz?
Barátkozz hasonló korú srácokkal, és menjetek együtt csajozni, meccset nézni (meg még nem tudom...amit a fiúk csinálnak ebben a korban)
Ha sokat lennél a barátaiddal, előbb-utóbb te is megnyílnál és lazább lehetnél. De a lelki problémáiddal azért ne traktáld őket (és a lányokat se) túl sűrűn, mert az előbb-utóbb bosszantó. Tudod, mindenkinek vannak problémái, meg is lehet őket a kortársakkal beszélni, de nem egyfolytában felhozni. Találj magadnak egy jó hobbit, legyen az akár futás, akár más. Tereld el a negatív gondolataidat.
A hétvégéket töltsd a koleszban, nem muszáj hazamenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!