Más családnál is ilyenek a vasárnapi ebédek?
Nálunk is ez van!!!!!
Sőt mindig is ez volt,és még rosszabb is.Emlékszem,amíg dédmama élt,nála gyűlt össze a rokonság időnként.Ugyanez az osztás,számonkérés ment,némelyek ittak is,aztán klikkek alakultak és a spájba meg a kamrába húzódva beszélték ki,ki mennyit iszik ,meg hogy teszi tönkre az életét éppen:))))
Érdekes volt,de szerencsére vége.Nem kell neked ezt hallgatni,csinálj programot a nyárra.Magadat meg ne becsüld le,csak mert néhány dilettáns kényszeresen beleugat a máik életébe.
Itt van a baj, a bosszúálláson jár az agyad, erre megy el a felhasználható energiád. (Mielőtt azt mondanád, könnyen mondom, pont nem, hidd el, tudom miről van szó.)
Ezt az erőt kellene arra használnod, hogy kiszabadulj a jelenlegi helyzetedből. Inkább a boldogságodra törekedj, válj erős, két lábbal a földön álló emberré, pont az lesz a hozadéka, hogy elájulnak a döbbenettől.
Nálunk is így volt,és ha hazalátogatok akkor dettó ugyanilyenek a családi ebédek.Bár nálunk van,hogy kussban kell ülni,mert apám a híreket akarja hallgatni.20on felül is bárkit képes lecseszni ha nem hall véletlenül meg 1 szót a hírekből...
Ugyanaz a sz*r kaja,amit utálok-legtöbbször meg sem eszem,nehogy beszóljanak,hogy kövér vagyok vagy leszek(nem vagyok kövér)...
Nem értem mire jó ez a szülőknek...Annyi,de annyi a gonosz szülő.Nem tudsz mást tenni,mint tanulni az ő hibájukból és igyekezz ezeket a szokásokat elhagyni,amiket ők beléd próbáltak sulykolni.Ha lesz családod,akkor csináld másként,csináld jól!
Jajj ennyire ne szóld már le magad!
Ha sikerül otthonról lekoccolnod,hidd el kinyílik számodra a világ!
4 éve jobbára pesten vagyok és: SEMMI
egy felszedett csaj sem, alig birtam végigküszködni magam az iskolán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!