Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A nejem elsózta a vasárnapi...

A nejem elsózta a vasárnapi ebédet el van szomorodva mit, csináljak?

Figyelt kérdés
Azóta nagyon rossz kedvű ,sír mit csináljak ,hogy vigasztaljam meg?
2011. szept. 25. 22:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nincs az a nő, aki képes egész nap sírni egy elsózott ebéd miatt. Szerintem másért szomorkodik az asszonyka, csak az ebédre fogja. Lehet, hogy meg fog jönni neki, attól van maga alatt, olyankor apróságok miatt is képes kiakadni az ember lánya.
2011. szept. 25. 22:45
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
Sirtam már át egy napot egy elcseszett kaja miatt,de valójában az már csak az utolsó pirinyó csepp volt a kiboruláshoz,szerencsétlen levesnek semmi köze nem volt hozzá (máskor kiboritom,rendelek/főzök másikat és kész)
2011. szept. 25. 22:51
 13/26 anonim ***** válasza:
Kamu...
2011. szept. 25. 22:51
 14/26 anonim ***** válasza:
elsozta, megesik az ilyen. ha ezert sir es rosszkedvu akkor mit csinal ha valami komoly dolog tortenik?fel kene nonie. en is soztam mar el kajat merges voltam magamra ennyi. aztan utana jot nevettunk rajta.
2011. szept. 25. 23:04
 15/26 anonim ***** válasza:
35%
Hát, lehet félrekavart, és volt egy másik csávó, aki már nincs meg neki, ezért szomorú... Bocs, hogy innen tudod meg...
2011. szept. 25. 23:13
 16/26 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem kamu , és nem a levest sózta el hanem mákos derelyét csinált és ennek a tésztáját sózta el de még ez is hadján az a kellemetlen az egészben ,hogy 6 an vagyunk és ebből ketten liszt érzékenyek vagyunk! és a mi tésztánkat szúrta el ami holnapi ebéd lett volna a kis lánynak az oviba! de ez már számomra is ehetetlen !
2011. szept. 25. 23:16
 17/26 anonim ***** válasza:
79%

elsózta. és akkor mi van? Majd esztek mást.

Senki nem sír ezért egy fél napot. A fél nap alatt már kb 6 félét főzhetett volna.

2011. szept. 25. 23:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Ajánld fel neki, hogy holnap EGYÜTT készítsetek másikat, és máskor is segíts be a főzésbe, sütésbe. Engem a helyében tuti ez vigasztalna meg legjobban.

Pláne hogy ha te külön diétát igényelsz, ennek alapvetőnek kéne lennie.

A kislány csak tud holnap enni valamit, rizshamlet, sült krumpli, még tescóban is lehet venni készen gluténmentes kekszeket.

2011. szept. 25. 23:27
 19/26 anonim ***** válasza:
főzzél bele krumplit. Az felszívja a sót.
2011. szept. 25. 23:32
 20/26 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, hogy szerencse, hogy néha ő is hibázik, mert az teljesen normális dolgog. Egyébként lehet nem csak lelkibeteg, hanem fáradt is, és belegondolt, hogy mást kell csináljon, és fáradt volt már.

Mással is előfordul, rosszul esik annak aki főzi, de túl lesz, ne aggódj. Én a férjemmel együtt dobtuk ki kotlistól amit egyszer elszúrtam. Nem örültem, nem az én ötletem volt, de most már mosolygok a történten. Ő prlóbált nyugtatni, de az idő és nem is olyan sok kell egy ilyesmi dolog túltevéséhez.

Remélem jót alszik már, és holnap tuti lesz minden.

2011. szept. 25. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!