Mi a tapasztalatotok a "vasárnapi apukákról"?
Ha az előző családban már született gyermek,de az apa új családot alapított?
Nekem az a tapasztalatom,hogy amíg kicsi voltam 2 hetente jött értem,aztán megházasodott,elvett egy igazi aljas nőszemélyt,született 2 féltestvérem(akiket nagyon szeretek)és azóta igazából el is lettem felejtve kb.Ma már felnőtt vagyok,ez mind 15 éve történt már,és apám új felesége kikészít,állandóan piszkálódik,engem büntet mert azt gondolja,apumat anyumra emlékeztetem.
Szóval azt gondolom,egy idő után az első gyerek(ek)nem kapnak elég figyelmet az apjuktól.:(
én is kikaptam egy nemszerethető uj feleséget,emlékszem lehettem 7 éves,és anyáknapján verset akart mondatni velem magának..a legelső perctől az a célja hogy teljesen kitúrjon a családból..szerintem még a nevem is lelopná ha tehetné.Én már 25 vagyok,mostmár kapja az ívet ha nem hagy élni.
Apukámat meg nagyon befolyásolja!!!ez a legrosszabb!pedig jófej apám van nekem,csak kár hogy nem jutot belőle nekem több!
Az én szüleim 12 éves koromban váltak el, sok gondjuk volt:S Mondják ők!
Apu elköltözött, miénk lett minden(abból a szempontból rendes volt), de rá 2 hónapra bemutatott az új barátnőjének,(aki anyu szerint már régóta megvolt neki), rá egy hónapra elmondták hogy terhes...Hát nagyon örültem neki:S Habár én megmondtam apunak, hogy ha látni akar még valaha, akkor azzal a nővel én nem akarok többet egy légtérbe lenni, szerencsére elfogadta...lett egy öcsém,aki már iskolás és nagyon szeretem=) Az élettársával viszont azóta talán 3szor egy helyiségben. Most 20 éves vagyok és megértem a szüleim válását, és jó hatással volt rám is, mert így tudok apuval normálisan beszélgetni, vásárolni, kérhetek tőle tanácsot, de amíg itthon volt mindig csak a azt láttam,hogy fáradt, ideges...most meg csak akkor látom mikro kipihent és van ideje másra.
Apukámra igazából inkább az ellenkezője igaz, mert ő jobb apám lett, mint mielőtt elköltözött, és jó érzés,hogy az én döntésem fontos volt neki, pedig csak kiskamasz voltam. Most is sokszor jön értem suliba, visz el vásárolni vagy kirándulni az öcsémmel együtt.
Viszont látom rajta,hogy miket csinál az öcsémért, mindig vele van, látta a gyermekkorát, viszi iskolába, vezs neki játékokat, türelmes vele...amikro én kicsi voltam soha nem volt otthon és az én gyermekkoromba nincsen benne,mint "ilyen emlék apuval",mint ha ott sem lett volna=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!