Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok a "vasárn...

Mi a tapasztalatotok a "vasárnapi apukákról"?

Figyelt kérdés

Ha az előző családban már született gyermek,de az apa új családot alapított?

Nekem az a tapasztalatom,hogy amíg kicsi voltam 2 hetente jött értem,aztán megházasodott,elvett egy igazi aljas nőszemélyt,született 2 féltestvérem(akiket nagyon szeretek)és azóta igazából el is lettem felejtve kb.Ma már felnőtt vagyok,ez mind 15 éve történt már,és apám új felesége kikészít,állandóan piszkálódik,engem büntet mert azt gondolja,apumat anyumra emlékeztetem.

Szóval azt gondolom,egy idő után az első gyerek(ek)nem kapnak elég figyelmet az apjuktól.:(

2010. szept. 16. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim kb 3-4 éves koromban elváltak, kisgyerekkoromra nem nagyon emlékszek hogy mennyiszer találkoztunk, de egyébként elég gyakran mikor lehetőség van rá, ő sokat dolgozik és összevissza (pilóta), nem mindig lehet összeegyeztetni az időnket.. Neki is van új felesége, akit utálok (szerintem kölcsönös de ezt nem tudom), van egy 5 éves félöcsém, akit szeretek, de nem érzem úgy hogy az új családja miatt én (és a húgom) el lettünk volna hanyagolva. Talán mert nem is vagyok annyira szeretetéhes vagy mi, nekem ha egy hónapig nem beszélünk telefonon se, az sem elhanyagolás... Egyébként szeretem meg minden, de nem feltétlenül fontos hogy most x hetente találkozzunk.. Ugyanez van amúgy anyukám esetében, vagy bárki máséban is. 19L
2010. szept. 16. 18:09
 2/6 A kérdező kommentje:

én is kikaptam egy nemszerethető uj feleséget,emlékszem lehettem 7 éves,és anyáknapján verset akart mondatni velem magának..a legelső perctől az a célja hogy teljesen kitúrjon a családból..szerintem még a nevem is lelopná ha tehetné.Én már 25 vagyok,mostmár kapja az ívet ha nem hagy élni.

Apukámat meg nagyon befolyásolja!!!ez a legrosszabb!pedig jófej apám van nekem,csak kár hogy nem jutot belőle nekem több!

2010. szept. 16. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
na igen az én apám is sokkal jobb fej amikor épp nincs ott a nő, meg teljesen "papucsférjet" csinál belőle pedig szerintem nem lenne az na mindegy, szerencsére minket azért nem sikerült kitúrnia.. :) viszont az rohadt idegesítő hogy ha megyünk valahova mindig neki is jönnie kell, szinte soha nem megyünk 2esben (vagy húgommal) egyedül sehova...:S
2010. szept. 16. 18:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Apámnak előttünk volt már egy családja, van 2 féltestvérem, de egyáltalán nem tartja velük a kapcsolatod. Viszont nagyon jóban vannak, lehet azért mert mindenkinek megvan a maga élete, gondjai...bár igaz jó lenne egy kis családi összejövetelt csinálni mert mi is rég láttuk már őket...apám velünk él meg velünk foglalkozik, de nem tűnik úgy mintha szándékosan nem foglalkozna a 'másik" családjával.
2010. szept. 16. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Az én szüleim 12 éves koromban váltak el, sok gondjuk volt:S Mondják ők!

Apu elköltözött, miénk lett minden(abból a szempontból rendes volt), de rá 2 hónapra bemutatott az új barátnőjének,(aki anyu szerint már régóta megvolt neki), rá egy hónapra elmondták hogy terhes...Hát nagyon örültem neki:S Habár én megmondtam apunak, hogy ha látni akar még valaha, akkor azzal a nővel én nem akarok többet egy légtérbe lenni, szerencsére elfogadta...lett egy öcsém,aki már iskolás és nagyon szeretem=) Az élettársával viszont azóta talán 3szor egy helyiségben. Most 20 éves vagyok és megértem a szüleim válását, és jó hatással volt rám is, mert így tudok apuval normálisan beszélgetni, vásárolni, kérhetek tőle tanácsot, de amíg itthon volt mindig csak a azt láttam,hogy fáradt, ideges...most meg csak akkor látom mikro kipihent és van ideje másra.

Apukámra igazából inkább az ellenkezője igaz, mert ő jobb apám lett, mint mielőtt elköltözött, és jó érzés,hogy az én döntésem fontos volt neki, pedig csak kiskamasz voltam. Most is sokszor jön értem suliba, visz el vásárolni vagy kirándulni az öcsémmel együtt.

Viszont látom rajta,hogy miket csinál az öcsémért, mindig vele van, látta a gyermekkorát, viszi iskolába, vezs neki játékokat, türelmes vele...amikro én kicsi voltam soha nem volt otthon és az én gyermekkoromba nincsen benne,mint "ilyen emlék apuval",mint ha ott sem lett volna=(

2010. szept. 16. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
4-5éves korom táján váltak el mert apum sokat dolgozott ez volt a kifogás, alig láttam őt lett élettársa akit imádok, de soká azt hittem nem szeretnek amit k.csög nagyanyám meg anyám erősítettek. már tudom h nem igaz h anyám megcsalta azért váltak el és h sokszor ő tett keresztbe nem engedte h elvigyen stb sok jelet most már megértek amit akkor nem. mióta felnőttem naponta legalább egy órát telefonálunk mindent megbeszélhetek segít nekem mindenben pedig tényleg rengeteget dolgozik az élettársa jobb hozzám mint anyám valaha is. és anyámnak úgymond meg kellett halnia h tudjam h nagyanyámmal karöltve mennyit tettek érte h azt higgyem nem szeret. sosem bocsátok meg de legalább van egy csodálatos apukám.
2010. szept. 17. 02:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!