Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok az...

Mi a tapasztalatotok az "anyuci pici fiacskája" jelenségről?

Figyelt kérdés
Lassan érik a párommal összeköltözés, csakhogy ő a fent említett típus, 50 évesen.. Egymás melletti házrészben laknak anyucival, napi kapcsolatban. Bár "anyósjelölt" kedvel engem, de nem egyszerű természete van és nagyon félek, milyen lenne a helyzet, ha odaköltöznék. Nekem van saját lakásom, ahol jól érzem magam, de a párom nem költözne hozzám, mert ő egy napra sem hagyja szívesen egyedül az anyját, túl szoros a kapocs közöttük. Nem tudom, ez normális jelenség-e, és mire számíthatok?
2010. febr. 21. 15:22
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Normálisnak nem nevezném,sajnos ő mindig is anyuci kicsi fia marad.Ezt a helyzetet vagy elfogadod,megszokod,és odaköltözöl,vagy inkább keresel magadnak egy normális gondolkodású,lelkileg felnőtt férfit.
2010. febr. 21. 15:24
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem rég volt egy műsor erről a jelenségről a rádióban... :)

Papabank és mamahotel.

Most mindent megcsinál a mama, főz, mos, takarít, kényezteti a pici fiacskáját.

Ha odaköltöznél, mindent úgy csinálnál, ahogy jónak látod, főleg a háztartás kérdésében. Gondolom, te sem iskolapadból kiesett fruska van, hanem felnőtt asszony, akinek már nem kell "segítség" a háztartás vezetésében. Viszont a mama biztosan beleszólna, hogy ő nem jobbról kavarja a rántást és nem a szoba bal sarkából kezdi a takarítást....

Sajnos, nem normális jelenség, lehet jóban lenni a szülőkkel, sőt! kell is, de azért ideje lenne már elvágni a köldökzsinórt egyeseknél.

2010. febr. 21. 15:30
 3/24 anonim ***** válasza:
Az anyja hibája. Nem kellett volna hagynia. Meg kellett volna normálisan nevelnie a fiacskáját. Persze ezt ötven évesen nem lehet, ezt gyerekkorában kellett volna.
2010. febr. 21. 15:34
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj!
2010. febr. 21. 15:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik, ez a férfi nem a te párod, ha az lenne boldogan hozzád költözne.
2010. febr. 21. 15:39
 6/24 anonim ***** válasza:
Áh, itt valami tuti nem stimmel. 50 évesen nem szívesen hagyja egydül? Hát, nem akarlak megbántani de fuss amig még nem kapnak el. Ez vicc, korábban kellett volna nevelnie a gyereket, már késő...
2010. febr. 21. 15:42
 7/24 anonim ***** válasza:
MENEKÜLJ!!!
2010. febr. 21. 15:44
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

ekezetek nelkul..

Remelem nem tul nagy a korkulombeg kozted es a parod kozott,... mert 50 evesen is az anyu kicsi fia lenni...Hmm...nekem nagyon bizarr....

Sok jora azert ne szamits, mert aki fel evszazad alatt nem tudott (esetleg nem is akart) elszakadni az anyukajatol, az nem is fog. Tenyleg nem fog. Komolyan! Vagy elfogadod, vagy menekulj!

2010. febr. 21. 15:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne költözz olyan közel az anyósodhoz, hogy papucsban is át tudjon jönni...
2010. febr. 21. 15:45
 10/24 anonim ***** válasza:
Jaj az hogy annak a fiunak a kispopsiját kikell nyalni egy sértő szót nem lehet neki mondani menekülnék én mert mindig csak hallgatnám hogy anyu ezt másképp főzte anyué sokkal jobb anyu igy a jó te igy vagy a rosz ez nem jó fuj stb!ááá nekem ez már sok lenne elvárásnak
2010. febr. 21. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!