Mi a tapasztalatotok az "anyuci pici fiacskája" jelenségről?
Nekem csak 30éves volt a párom, pár utcával arrébb az anyós.
Minden közös program náluk volt, azután, hogy bemutatott otthon. Addig pedig én vagy hazamentem, vagy vacsit csináltam nála, míg Ő anyucizott.
Repült.
Nem lehet bírni, mikor anyós engedéllyel lehet együtt lenni, ha nem vette fel a telefont pillanatok alatt a csengőt nyomták, biztos baj van(az lett, mert épp egymásban voltunk, így ilyenkor is felvette ha hívta a család)
Keress valaki mást, mert így mindig csak a mama lesz, aki számít. Te meggebedhetsz a munkától, szalmaszálat sem tesz arrébb neked, míg a mamának Ő is kinyalja a seggét, és fordítva.
Igen, ő az a típus, aki ingyen cselédet tartana ha lehetne , vagy a saját anyukáját dugná meg, ha lehetne.
Akkor költözzön hozzád:
-ha anyuci-mentességet élvezhetsz
-és ha ez az 50 éves pasas tud főzni, mosogatni, mossni, takarítani és a tízóraiát is magának csomagolja.
Különben az ilyen ember egy tutyimutyi. csak felőrlődnél benne.
Persze ha igényled, laza szexuális kapcsolatra fenntarthatod, de csak úgy, hogy hozzád jön és megy, mint az éjjeli Hold:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!