Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztalatotok hogy hosszan...

Tapasztalatotok hogy hosszan fenntartottatok egy viszonyt a párotok mellett és nem buktatok le?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
minden csaló lebukik előbb vagy utóbb. ez az élet törvénye. nem lenne érdemes belekezdeni...
2010. dec. 14. 23:09
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Minek vagy a pároddal ha nem szereted,akit szeretünk a mellé nem kell másik,hagyd ott és legyél a másikkal gerincesen...
2010. dec. 14. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A húgomékkal ez volt. Húgomnak 5 évig volt valakije (18 éves házasságban élnek), és nem bukott le, pedig már 3 éve vége. Szerintem a sógorom sejtett valamit, de vagy nagyonhüe, vagy nagyon intelligens, soha nem derül ki számomra.
2010. dec. 14. 23:12
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
1 éves viszony, egyik "másik fél" se sejtett semmit.
2010. dec. 14. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
26%
Vagy jó neki a megszokott kakiban ülve mint lépni...Nem oknélkül lezs valakinek szeretője,ott valami hiányzik azt adja meg a harmadik fél,ahova az bejut az már halott kapcsolat,házasság...
2010. dec. 14. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki a párkapcsolatában így játszadozik, az másban sem őszinte.
2010. dec. 14. 23:30
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk nem Én,hanem a volt párom tartott viszonyt,egy tőlem fiatalabb nővel.Saját magát buktatta le,mert éreztem hogy van valami,a viselkedéséből,a magatartásából,főleg,amikor már érzelmi kötődés is kialakult közöttük.Szörnyű volt,1,5 évig homokba dugtam a fejem,hogy majd elmúlik,és hogy nem fog egy 10 éves kapcsolatot fölrúgni egy másik nőért..Hát,nem így történt,a mássik fél "nyert",és én lettem az elhagyott.Szerintem nem lehet sokáig titokban tartani egy hosszabb viszonyt,lehet hogy nagyon tudnak vigyázni,és nem buknak le,de előbb-utóbb,ha belép az érzelem is,márpedig általában belép egy hosszabb viszonyban,akkor ott már nem lehet eltitkolni.Ha régóta élünk együtt a párunkkal,akkor elárulja saját magát..
2010. dec. 15. 01:03
 8/12 anonim ***** válasza:
84%

egy jó kapcsolatba nem fér bele 3.ik...

egy jó kapcsolatban pedig nem létezik olyan, hogy a másik észre sem veszi, ha netán szeretőt tart a párja...

következésképpen, ha szar a kapcsolat, miért nem megy szét a pár vagy váltanak nyitott kapcsolatra, ahelyett, hogy szeretőket tartogat?

én ezt nem tudom felfogni...

2010. dec. 15. 08:25
 9/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, a legjobb barátnőmről van szó, férjezett egy gyerekkel, és már több mint egy éve megvan a szeretője, a pasinak is van felesége, mindkettő állítja hogy csak a szexért vannak együtt, egyik sem visz bele érzelmeket, hozzáteszem a férjével nem tud olyan "játékokat" játszani amikre ő vágyik így ezt kiéli máshol, és ennyi. szereti, a gyerekét is szereti, neki ez így teljes, ezért voltam kíváncsi hogy másoknál is volt-e már ilyen, rám nem hallgat, hogy minek ez stb.
2010. dec. 15. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem azért van párom, mert vele akarok hosszú távú viszont fenntartani. Ha másokkal is akarnék viszonyt, akkor nem lenne párom, hanem alkalmi kapcsolataim. Ha már miután összejöttem a párommal, találkoznék valakivel, akinek sehogy nem tudok ellenállni, akkor előbb szakítanék, utána kezdenék a viszonyt a másikkal.
2010. dec. 15. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!