Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok az...

Mi a tapasztalatotok az "anyuci pici fiacskája" jelenségről?

Figyelt kérdés
Lassan érik a párommal összeköltözés, csakhogy ő a fent említett típus, 50 évesen.. Egymás melletti házrészben laknak anyucival, napi kapcsolatban. Bár "anyósjelölt" kedvel engem, de nem egyszerű természete van és nagyon félek, milyen lenne a helyzet, ha odaköltöznék. Nekem van saját lakásom, ahol jól érzem magam, de a párom nem költözne hozzám, mert ő egy napra sem hagyja szívesen egyedül az anyját, túl szoros a kapocs közöttük. Nem tudom, ez normális jelenség-e, és mire számíthatok?
2010. febr. 21. 15:22
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Eddig ritkán aludtam náluk, de legutóbbi ilyen esetnél, mikor a párom reggel korán ment dolgozni, és hajnal 6-kor kómáztunk a konyhában, egyszer csak anyuci bekopogtatott egy díszmasnival átkötött uzsonnacsomaggal a fiacskájának. Esküszöm, azt hittem álmodom, ez nálam totál kiverte a biztosítékot. Vagy csak én vagyok rosszindulatú??
2010. febr. 21. 15:53
 12/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem veled van a baj, ez tényleg gáz!!
2010. febr. 21. 15:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Apám ennek a csodás mintapéldája..rémesen szánalmas jelenség
2010. febr. 21. 15:57
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen pasik ha megdughatnák az anyjukat, akkor nem is kéne nekik más nő! Lényegében csak azért tart...
2010. febr. 21. 16:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne költözz oda!Főleg,ha van saját lakásod!Meg fogsz bolondulni.Sőt még azt is eltudom képzelni,ha valami konfliktus lesz közted és az anyja között,akkor inkább az anyja pártjára áll.Ha meg ő költözik oda hozzád,akkor számíts arra,hogy napi 3 órát biztos az anyjánál lesz.Szerintem sem természetes dolog.Idegesítő.Erre rámehet a kapcsolatotok is.
2010. febr. 21. 17:49
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem íróknak. Nem természetes. Kerüld el jó messzire. Anyóspajtás pillanatokon belül egy idegroncsot csinál belőled, a pici fia pedig szegény meg nem értett édesanyját fogja védeni.
2010. febr. 21. 18:18
 17/24 anonim ***** válasza:
87%
szerintem se menj oda, előbb-utóbb, de rámegy a kapcsolat. Egyrészt anyuci mindig mindenbe bele fog szólni, másrészt a pici fia se fog soha melléd állni!ha a párod nem érti meg és nem akar ő hozzád költözni, akkor tényleg nem ő a te párod!!inkább most legyen ennek vége, mint két gyerekkel. sajnos tudom miről beszélek, mi is anyósékkal lakunk még, és talán ennyire nem is durva a helyzet,de én is azon agyalok, hogy lelépek!!! végre vettünk telket mert építkezni szeretnénk és kitalálták, hogy anyuka vet oda borsót, ma fel is ásták! párom persze nem mellém áll!!ő 32 éves, azt hittem esküvő után változik a helyzet és felnő, na meg elfogadják, hogy felnőtt, de nem. valószínű a válás.
2010. febr. 21. 21:18
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 21. 21:35
 19/24 anonim ***** válasza:
74%
Messziről kerüld el a pasit, vagy várd meg, míg anyuci feldobja a pacskert!
2010. febr. 21. 21:36
 20/24 anonim ***** válasza:

menekülj amig tudsz

talán kb 25 éves korig nevelhető ki az ennyire ragaszkodás az anyához,később már nem

páromból ki tudtam ezt nevelni,pedig ha nem othon volt,akkor 10 percenként telefon,meg ellenőrzés,hogy kapott e tőlem elég ennivalot,most meg haza se telefonál csak hetente,és az anyja se hivja,csak ha van vmi....2 évbe került

mostohafaterom viszont (55) naponta megy az anyjához (30km),ha rossz a kocsi,akkor akár biciklivel is,anyám istenien főz,mégsem tud jobbat mint pótnagyim (pedig az néha ehetetlen),és hasonlok...ha nem lenne öcsé,rég nem lennének együtt

te ne kövess el hasonlo hibát

hány éves vagy?

2010. febr. 22. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!