Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem csesz le anyám?...

Miért engem csesz le anyám? Többi lent

Figyelt kérdés

tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.

erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O

erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...

DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!

és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"

ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!

mit tegyek?

ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni

ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni

persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-

mit tegyek? utálnak a szüleim??

13l

2011. szept. 24. 09:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
vagy akár a vaterán/teszveszen is nézelődhetsz, hátha a környékeden árul valaki cuccokat a méretedben, személyes átvétellel
2011. szept. 24. 11:02
 32/32 anonim ***** válasza:
0%

Na, most jott a bunko magyarazat.

He ugy erzed, kegyetlenul, embersegtelenul van veled banva, elmesz a gyamirodaba.

Hoppa, hirtelen egybol van penz "gatyara"!

2011. szept. 24. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!