Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem csesz le anyám?...

Miért engem csesz le anyám? Többi lent

Figyelt kérdés

tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.

erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O

erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...

DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!

és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"

ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!

mit tegyek?

ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni

ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni

persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-

mit tegyek? utálnak a szüleim??

13l

2011. szept. 24. 09:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%
Hát igen, de mondjuk volt kitől tanulnia, ha az Anyja is elküldte a nem írom le hova, olvasd vissza, szóval szerintem tenni kéne valamit, hogy ne ilyen nevelésű gyerekek meg a kis sznobok legyen a következő generáció :D
2011. szept. 24. 10:20
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Addig mig nem jon vissza fegyelem, a tiszteletre valo tanitas, es annak betartasa, addig mig a szulok is kocsis modra viselkednek, addig nem lesz valtozas, legalabbis nem a jo iranyba.
2011. szept. 24. 10:23
 23/32 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

fromoz szóval szerinted én vagyok a hibás mert a szüleim így nevelnek?

és visszataszító a stílusom? akkor nem kell elolvasni

te hogy írnál vagy beszélnél ha 13 éve minden kis szarságért vernének,és azt beszélnék beléd hogy -Te semmire nem vagy jó! -Te béna vagy! -Nálad mindenki jobb! -Miért nem vagy olyan mint a barátnőd és az osztálytársaid?! -Bárcsak ne szültek volna meg!

nah?? te hogy éreznéd magad? írjam úgy ezek után hogy a drágalátos édesanyám nagyívből szarik a fejemre?

csak úgy kérdem ... mert így jó pofázni meg minden de ha a te szüleid is ilyenek lennének mint nekem,szerintem egy szavad nem lenne .....

2011. szept. 24. 10:42
 24/32 anonim ***** válasza:
hanyas méret kell neked tegyél fel képet a súllyodról vagyis az alsó részedről hátha tudok segíteni!
2011. szept. 24. 10:50
 25/32 anonim ***** válasza:
kislány, ha vernek, akkor lehet menni és kérni az intézeti elhelyezésed, sőt ott legalább ruhát is kapsz meg zsebpénzt
2011. szept. 24. 10:56
 26/32 anonim ***** válasza:
ja és az unokatesónak sincs kinőtt nacija?
2011. szept. 24. 10:57
 27/32 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat én is sokat jártam lukas nadrágban, hiába foltoztam, varrtam, már nem volt elég, apámnak soha nem volt pénze, mert kellett a piára, cigire, szeretőire (anyám rég meghalt)...

22/L

2011. szept. 24. 10:58
 28/32 A kérdező kommentje:

utolsó sajnállak :S

amúgy köszi a válaszokat de z előbb sikerült rávennem anyámat hogy adjon pénzt ... köszi :))

2011. szept. 24. 11:00
 29/32 anonim ***** válasza:
kislány, nem tudom mennyi pénzt adott anyud, de szerintem egy turkálóba nézz szét először, lehet, hogy elég a pénz pár pólóra és 2 nacira ;)
2011. szept. 24. 11:01
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

olyan rossz ilyeneket olvasni. ne aggodj nem vagy se szánalmas se hasonlok.a stilussal sincs semmi baj,hisz amit a szüleidröl irtál szörnyü. kezdjük kapásbol a lekur vázással és a menj a retkes pibe.nekem ennyi elég is ahoz hogy biztosra vegyem nem szeretnek. sajnos van egy iylen bnöm... neki 2 bátyja volt. szegény család volt de nekik mindnet megadott az anyja,volt szülinapi ajándék meg minden. szegény Heninek meg nem. semmi.neki is azt mondták semmi s elesz belöle semmire se jo....ezeket szörnyü hallani mert a végén belemagyarázod magadba hogy tényleg igy van.

sajnos nincs tippem hogy vészelhetnéd ezt át. egy megoldást tudok ajánlani, hogy keress diákmunkát.és dugd el jo mélyre a lovét.vagy ne is tartsd otthon, add annak akiben megbizol hogy ha kell el tudd költeni mert anyádat nézve ha megtudná h melozol kötelezne hogy add le.

én mondjuk ilyen élet mellett lehet kéretném hogy állami gondozásba vegyenek,sztem még ott is jobb mint nálatok.igaz szeretetet ott se kapsz de zsebpénzt tudtommal igen.

de küzdened kell hogy ne legyél semmirekellö. bizonyitsd be hogy el fogsz érni az életben mindent amit akarsz.

nekem elég jo életem volt szüleim mellett hozzád képest de apámtol én is megkaptam hogy milyen háziasszony leszek hisz egy lusta dög vagyok,nem segitek fözni igy hogy fogok megtanulni.

jelenleg nálam van a legnagyobb rend az egész házban és jobban fözök mint anyám.

25 éves vagyok.

2011. szept. 24. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!