Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem csesz le anyám?...

Miért engem csesz le anyám? Többi lent

Figyelt kérdés

tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.

erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O

erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...

DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!

és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"

ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!

mit tegyek?

ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni

ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni

persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-

mit tegyek? utálnak a szüleim??

13l

2011. szept. 24. 09:16
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
'anyu ha nincs időd most akkor adj légyszi x forintot elszaladok megveszem mert már nincs miben menjek suliba."
2011. szept. 24. 09:21
 2/32 anonim ***** válasza:
45%

1 varrd meg a gatyád

2 vegyél kölcsön anyádtól egyet

3 menj szoknyában

amúgy egy gatyád van összesen?

2011. szept. 24. 09:21
 3/32 anonim ***** válasza:
7%
Varrd meg a ket 5 centis lyukat. Szanalmas vagy.
2011. szept. 24. 09:23
 4/32 anonim ***** válasza:
91%
Ahhoz képest anyád is elég önző mert nem képes azt betartani amit megbeszéltetek, legalább szólt volna időben hogy mi a helyzet vagy adott volna pénzt hogy gyorsan megtudd venni a gatyádat. Mást nem tudsz tenni. Varrógépet feltalálták már úgyhogy meg lehet varrni.
2011. szept. 24. 09:24
 5/32 A kérdező kommentje:

2 gatyám van de a másik meg olyan vastag,hogy azt télen hordom,és múltkor abba mentem el de mire hazaértem,tiszta víz volt az egész lábam ...

megvarrni meg nem tudom mert már akkora lyuk van rajta ...

kölcsönkérni meg megint nem tudok mert akkor is le vagyok ordítva hogy milyen egy önző nem tudom mi vagyok,amikor kajára is alig van pénze!! (persze ahhoz képest hogy kajára alig van pénze,mindig tele van a hűtő egy csomó kajával,amit senki sem esz meg és itt romlik meg ...)

2011. szept. 24. 09:25
 6/32 anonim ***** válasza:
78%
foltozd meg ;)
2011. szept. 24. 09:25
 7/32 Edus:) válasza:
100%
elég hülye anyád van már ne is haragudj.. mond meg neki hogy nem jó anya hogyha rád nem figyel oda..
2011. szept. 24. 09:33
 8/32 anonim ***** válasza:
48%

bocsi,de 13 évesen már azért el lehet menni 1edül is nacit venni.kérj pénzt és menj el.

am a nővérednek nincs nem használt,vagy csak ritkán hordott nacija ami rád i jó lenne?

2011. szept. 24. 09:40
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Mamáidtól,rokonságtól nem tudsz kérni valamennyit? nekem mindig szivesen adnak pénzt. lehet neked is!szülinap névnap? lehet valamelyikre kérhetnél ruhát vagy pénz-t.
2011. szept. 24. 09:42
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
09:42 vagyok.én mond meg neki hogyha a nővérednek mindent megadnak akkor neked miért nem.a nővérednek nincsenek kinőtt cuccai? akár azt felveheted.
2011. szept. 24. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!