Miért engem csesz le anyám? Többi lent
tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.
erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O
erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...
DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!
és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"
ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!
mit tegyek?
ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni
ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni
persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-
mit tegyek? utálnak a szüleim??
13l
1 varrd meg a gatyád
2 vegyél kölcsön anyádtól egyet
3 menj szoknyában
amúgy egy gatyád van összesen?
2 gatyám van de a másik meg olyan vastag,hogy azt télen hordom,és múltkor abba mentem el de mire hazaértem,tiszta víz volt az egész lábam ...
megvarrni meg nem tudom mert már akkora lyuk van rajta ...
kölcsönkérni meg megint nem tudok mert akkor is le vagyok ordítva hogy milyen egy önző nem tudom mi vagyok,amikor kajára is alig van pénze!! (persze ahhoz képest hogy kajára alig van pénze,mindig tele van a hűtő egy csomó kajával,amit senki sem esz meg és itt romlik meg ...)
bocsi,de 13 évesen már azért el lehet menni 1edül is nacit venni.kérj pénzt és menj el.
am a nővérednek nincs nem használt,vagy csak ritkán hordott nacija ami rád i jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!