Miért engem csesz le anyám? Többi lent
tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.
erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O
erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...
DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!
és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"
ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!
mit tegyek?
ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni
ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni
persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-
mit tegyek? utálnak a szüleim??
13l
09:40 ennyi idősen meg jó lenne tudni olvasni
mondtam,hogy nem ad pénzt amikor kérek
nővérem meg dagadt,úgyhogy az összes cucca kb 3x akkora mint én o.O
09:42 nem adnak,a szülinapomra is 5000 Ft-ot kaptam de azt elvették anyámék és azóta nem adták vissza
9:45
"na de könyörgöm, tartani kell a lépést!!"
Csak az tudja tartani a "lepest" aki meg is tudja engedni maganak. A "lepes" az mindig magasabb szinten lesz, ugyhogy kar vetelkedni.
Ezt akartam írni:
"... hogy egy szakadt nadrágban vagy..."
A nevelese tobbi reszet nem hallottuk. Csak a gatya tortenetet. Ezt is az O oldalarol.
Irasi stilusa nagyon visszataszito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!