Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért engem csesz le anyám?...

Miért engem csesz le anyám? Többi lent

Figyelt kérdés

tegnap megkérdeztem anyámat hogy ma vesz-e nekem gatyát,erre azt mondta hogy igen.

erre ma reggel tv-ztem és rámorditott nővérem hogy mindjárt itt vannak anyám testvére meg a lányáék és mondom anyámnak hogy -De tegnap még azt mondtad hogy nekem veszünk ruhát o.O

erre le lettem cseszve hogy én milyen egy önző kis k.rva vagyok és hogy menjek a retkes p.csába,mert jön a nővére és hogy én még ilyenkor is csak magamra tudok gondolni...

DEHÁT BASSZUS?MÁR TÖBB MINT 4 HÓNAPJA KÉT 5 CENTIS LYUK TÁTONG A GATYÁM SEGGÉN!!!

és mivel zsebpénzt se kapok,nem tudok magamnak vásárolni,az összes pólómat kinőttem már,de anyámnak valahogy sosincs ideje vagy pénze rám -.-"

ha b.szik velem foglalkozni,minek szül meg?!

mit tegyek?

ma szombat van és ilyenkor csak asszem 13ig vannak nyitva a boltok,holnap meg nem is lesznek,hétfőn meg nem szakadt nadrágba akarok menni

ráadásul vagy 2 éve ezt a gatyát hordom mert nem képesek ruhát venni

persze nővérem 25 éves és még mindig rajtunk élősködik,de neki mindig mindent megadnak -.-

mit tegyek? utálnak a szüleim??

13l

2011. szept. 24. 09:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
98%
Hmm.. Kicsit érdekesen vagy "tartva". 2 nadrág?! :O Igen, tudom, hogy az "Ő korukban" csak 2 nadrág volt, és abban jártak felváltva egész héten, (ezt Én is mindig megkapom Anyumtól :D, na de ki nem?) na de könyörgöm, tartani kell a lépést!! Nekem a kedvenc nadrágomon "ott" van egy kis egy centis lyuk, és Anyum nem engedi, hogy felvegyem!! Ha meg tényleg olyan szegények vagytok, hogy nincs pénze a szüleidnek ruhát venni, akkor egy, vannak már párszázas turik, ahol használtnak könyvelik el a ruhát, pedig még benne van a cimke, de a környéketeken biztos van családsegítő, Mi is be szoktuk vinni Anyával az Öcsém meg az Én kinőtt ruháimat, és ingyen el lehet vinni. Beszélj Anyukáddal, hogy azért legyen már ruhád! Nem értek egyet a "varrógép" szövegesekkel, biztos, hogy nem korodbeliek, és nem tudják, milyen érzés, hogy az osztályodban vannak kis sznob k*vák, akik a 20 ezres farmerükben feszítenek, Te meg a szakadt s*ggű nacidban.. -.-" Ez a véleményem, nyugodtan lehurroghattok! ;)
2011. szept. 24. 09:45
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
09:42 es vagyok megint. mindig elfelejtem leírni hogy 12/L
2011. szept. 24. 09:45
 13/32 A kérdező kommentje:

09:40 ennyi idősen meg jó lenne tudni olvasni

mondtam,hogy nem ad pénzt amikor kérek

nővérem meg dagadt,úgyhogy az összes cucca kb 3x akkora mint én o.O

09:42 nem adnak,a szülinapomra is 5000 Ft-ot kaptam de azt elvették anyámék és azóta nem adták vissza

2011. szept. 24. 09:46
 14/32 anonim ***** válasza:
jahh, igen, 81%-os 9:45-ös, Én is 12/L.
2011. szept. 24. 09:46
 15/32 anonim ***** válasza:
23%

9:45

"na de könyörgöm, tartani kell a lépést!!"

Csak az tudja tartani a "lepest" aki meg is tudja engedni maganak. A "lepes" az mindig magasabb szinten lesz, ugyhogy kar vetelkedni.

2011. szept. 24. 09:51
 16/32 anonim ***** válasza:
95%
Igen, de szerintem a 21. században az, hogy nem egy szakadt nadrágban van egész héten, kicsit színvonal alatti. Csak mert vannak Nálunk jobbak, hagyjuk el magunkat? Csak mert kb. ezt mondtad.
2011. szept. 24. 09:58
 17/32 anonim ***** válasza:

Ezt akartam írni:

"... hogy egy szakadt nadrágban vagy..."

2011. szept. 24. 09:59
 18/32 anonim ***** válasza:
23%
Nem azt modtam. Felreolvastad. Azt mondtam, hogy nem mindenki (szulok) tud vetelkedni az osztalyos cicababaval. Anyagilag mondom.
2011. szept. 24. 10:00
 19/32 anonim ***** válasza:
Akkor Te egyet érted azzal, hogy ezt a lányt nevelik?
2011. szept. 24. 10:01
 20/32 anonim ***** válasza:
0%

A nevelese tobbi reszet nem hallottuk. Csak a gatya tortenetet. Ezt is az O oldalarol.

Irasi stilusa nagyon visszataszito.

2011. szept. 24. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!