Idősebbek mindig dicsérnek, de az én korosztályom állandóan bánt, mit tegyek?
engem is mindig piszkáltak a velem egykorú fiúk...sokáig pattanásos, szemüveges, fogszabályzós voltam, ráadásul sovány, botsáska alakkal...
voltam én ráspoly, ufószemű, gólya(hosszú lábaim miatt)...és ezek csak a szolidabb beceneveim voltak.
nagyon imádtam -.-
aztán 18 éves korom után kinőttem a "csúfságaimat", homokóra alakom lett, hosszú szőke hajam, stb.
addig is mondták az idősebb pasik, hogy szerintük jó nő leszek, de nem hittem nekik, mert a korosztályom sz.rrá szekált. aztán most 20 évesen "enyém a világ". sok egykorú, és idősebb pasinak bejövök. akinek nem annyira, az is "elvinne egy körre".
te is simán lehetsz bombanő később. én magabiztosabb is vagyok, lehet ez is segített.
de az akkori menő csajok nagyon megrondultak amúgy:D
utolsó: ez azért nem biztos hogy így van
engem 2 teljes évig utált az EGÉSZ iskola,mert egy nyomi gyerek pletykákat terjesztgetett rólam....miután megvertem,senki nem mert beszólni és mostmár barátkoznak velem....
13l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!