Hogy menjek ezután a barátomékhoz, ha otthon van az anyukája?
Elég rég óta együtt vagyunk a barátommal és ma suli után elmentem hozzájuk egy picit,mert úgy volt,hogy a szülei csak 5 után érnek haza,mert az apukájának el ment tárgyalni vidékre,az anyukájának meg valami értekezlete volt.
És hát...a nappaliban voltunk és az anyja csak úgy a semmiből bejött hozzánk és elég fura helyzetben talált minket(vagyis inkább engem).
Eddig nem tudta,hogy én együtt vagyok a fiával,mert nem akartuk,hogy anyukám megtudja(borzasztóan régimódi),hogy van barátom.
De most gondolom leesett a barátom anyujának,hogy mi is a szitu.
Utána csak köszöntem,felvettem a blúzomat és eljöttem.
Mondta a barátom,hogy maradjak még,mert nem gond,ha ott vagyok de én nem akartam maradni,mert olyan ciki volt a szitu :$
Sokat voltam már náluk,de akkor senki nem volt otthon vagy ha otthon is voltak a szülei,akkor csak azt mondtuk,hogy segít nekem a matekba.
De gondolom így már az is leesett az anyujának,hogy már akkor is jártunk.
Most attól félek,hogy az anyukája elmondja anyának,hogy én ott voltam.
Meg ezután hogy viselkedjek a barátom anyukája előtt?
Mert elég furán nézett rám akkor és ott...és ráadásul a sulinknak a gazdasági igazgatója vagy nemtudom mije...
Szóval szinte naponta látom.
Mit tegyek?
Meg kérjem,hogy ne mondja el anyának,hogy ott voltam náluk?
Vagy hagyjam az egészet?
14L
Azért gáz mert 14éves vagy és anyukádnak igaza van, hogy ennyi idősen a szájra puszitól nem kell többet engednie. És igen ilyen idős korban joga van tudnia, hogy mi történik a hálószobában.
14évesen még moziba kellene járni, parkba, kerékpározni, görkorcsolyázni és miegymást. A testi kapcsolatra ráértek később is. Nem késnél le akkor is semmiről.
Nem a koroddal van a baj és azzal, hogy van barátod hanem azzal amit csinálsz vele.
Én 18évesen kezdtem a pasizást. 4hónap után feküdtem le először a pasival. Meg is bántam, de nagyon. 2évembe került kihevernem azt a kapcsolatot pedig 18voltam és nem 14. Mostani barátommal 9hónapig csak smároltunk és simogattuk egymást és csak a felső került le rólunk. Pedig már 21évesek voltunk. Utána lassan jöttek a testi dolgok.
Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem azzal van gond, hogy 14éves vagy és barátod van, hanem azzal van gond, hogy 14évesenen olyan dolgokat csinálsz a barátoddal amit nem kellene, mert ráérne később is.
Tényleg azt hiszed, tudnál olyat mondani a barátod anyjának, ami miatt pozitív irányban változna a véleménye ezek után? Komolyan azt gondolod, megkérheted, hogy hallgasson erről az anyukád előtt, és ő belemegy majd? Szerinted akarna a cinkosod lenni ebben? Ha nem derül ki, nincs bünti, nincs probléma?
Itt mutatkozik meg az, hogy mennyire vagy nagylány. Mert ezek a gondolatok végtelenül gyerekesek. És csak megnyugtatásképpen, ez az ügy előbb-utóbb úgyis ki fog derülni, és hidd el, nem fogsz jól kijönni belőle sem te, sem a fiúd.
21:02
Azért nem a barátom szobájában voltunk,mert a nappaliban tévéztünk és csak úgy hirtelen jött az ötlet...De egyébként mindig a szobájában voltunk,csak most nem.
Egyébként szerintem nem fogja elmondani anyának,mert akkor már réges-rég megtette volna,de anya nem volt ideges,amikor hazajött.
De a barátom tegnap este beszélt vele,azt nem mondta,hogy mit,csak annyit,hogy valószínűleg minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!