Hogy menjek ezután a barátomékhoz, ha otthon van az anyukája?
Elég rég óta együtt vagyunk a barátommal és ma suli után elmentem hozzájuk egy picit,mert úgy volt,hogy a szülei csak 5 után érnek haza,mert az apukájának el ment tárgyalni vidékre,az anyukájának meg valami értekezlete volt.
És hát...a nappaliban voltunk és az anyja csak úgy a semmiből bejött hozzánk és elég fura helyzetben talált minket(vagyis inkább engem).
Eddig nem tudta,hogy én együtt vagyok a fiával,mert nem akartuk,hogy anyukám megtudja(borzasztóan régimódi),hogy van barátom.
De most gondolom leesett a barátom anyujának,hogy mi is a szitu.
Utána csak köszöntem,felvettem a blúzomat és eljöttem.
Mondta a barátom,hogy maradjak még,mert nem gond,ha ott vagyok de én nem akartam maradni,mert olyan ciki volt a szitu :$
Sokat voltam már náluk,de akkor senki nem volt otthon vagy ha otthon is voltak a szülei,akkor csak azt mondtuk,hogy segít nekem a matekba.
De gondolom így már az is leesett az anyujának,hogy már akkor is jártunk.
Most attól félek,hogy az anyukája elmondja anyának,hogy én ott voltam.
Meg ezután hogy viselkedjek a barátom anyukája előtt?
Mert elég furán nézett rám akkor és ott...és ráadásul a sulinknak a gazdasági igazgatója vagy nemtudom mije...
Szóval szinte naponta látom.
Mit tegyek?
Meg kérjem,hogy ne mondja el anyának,hogy ott voltam náluk?
Vagy hagyjam az egészet?
14L
Hát...éppen a kanapéról másztam le és ki akartam cipzározni a barátom nadrágját...
Nem Ő erőltette,én is szerettem volna.
Mi azt hittük,hogy legalább 5-ig az egyik szülője se jön haza és egyedül leszünk.Nem így terveztem a mai délutánt.
Szerintem örülj neki, hogy nem pár perccel később toppant be anyuka. Csinos lettél volna a fiú farkával a szádban. Amúgy meg miért nem a fiú szobájában voltatok? Miért pont a nappaliban? Bár ez most nem is lényeg, csupán felmerült bennem a kérdés.
Legalább annyi eszed lett volna, hogy a szobájában cidázod le a pasidat, csukott ajtónál, tudod intelligens emberekben benne van az ösztön, hogy elbújnak, ha szexelnek. Egyébként én anyuka helyében úgy kivágtalak volna, mint azt a bizonyos macskát a dolgát végezni és többet nem is engedtelek volna oda.
25 N
ha ennyire felnőtt vagy, ahhoz hogy szexelj, akkor legyen már benned annyi IQ, h mindezt csukott hálószobaajtón belül teszed, ahogy az intelligens, kulturált felnőttek szokták csinálni.
aztán utána lehet méltatlankodni meg kikérni magadnak, hogy a kedves barátod édesanyja ezt kifogásolja.
14 évesen még marhára nem f.a.s.z.szopáson kéne gondolkodni.... normális gyerekek (igen, gyerekek vagytok) még jó esetben csak smárolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!