Mit gondoltok arról, aki csak reggelente tisztálkodik?
Hát nemtom én összevissza zuhanyzom és fürdök :D Van,hogy reggel+este,van hogy délután+este,van hogy 1nap csak egyszer.
Sőt párszor előfordult már,hogy részegen befeküdtem éjjel a tiszta ágyba és elaludtam.Van egy barátnőm,aki akármilyen részeg,lefekvés előtt lezuhanyzik...
Nekem aztán oly mindegy.Mikor koszosnak érzem magam fürdök,zuhanyzok.
Sőőőőt most mondok valamit!
Aki fürdeni szokott és nem zuhanyozni:Az tulképpen a saját koszában ázik 20-30-40percekig,így koszosan száll ki a fürdővízből,hiába szappanozta/tusfürdőzte le magát.Ezért én ha fürdök kiáztatom a kosz,leengedem a vizet és csak aztán zuhanyozom le tusfürdővel :D
"Van egy barátnőm,aki akármilyen részeg,lefekvés előtt lezuhanyzik... "
Azt azért megnézném..,csumi részegen:))
Aki fürdeni szokott és nem zuhanyozni:Az tulképpen a saját koszában ázik 20-30-40percekig,így koszosan száll ki a fürdővízből,hiába szappanozta/tusfürdőzte le magát.Ezért én ha fürdök kiáztatom a kosz,leengedem a vizet és csak aztán zuhanyozom le tusfürdővel :D
erre oly nagyon egyszerü megoldàs van, hogy mikor betusfürdözöd magad akkor zuhannyal öblíted le nem pedig visszamész a retkes vízbe...nem tudom nekem sose jutott ilyen hülyeség az eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!