Miért van szüksége a páromnak arra, hogy lánybarátai legyenek?
Egy-egy új barátságnál előfordulhat,hogy ez így van és előbb-utóbb valaki többet érez és akar a másiktól,de ha ezek a baráságok már évek óta tartanak és már előtted is megvoltak,akkor azért esélyesebb,hogy tényleg barátok és ennyi idő után letisztázódtak volna már az egyéb érzelmek szerintem.
Én egyetlen egyszer csináltam ebből ügyet,amikor az expárom egy barátnő barátja felhívta és meghallottam a csengőhangját,ami egy eléggé romantikus,de szeretlek téged szám volt.
Mi a probléma? Talán a párod egy kicsit feminin és jobban megérti magát lányokkal, mint fiúkkal. Ez még nem jelent semmit. Összességében életem során nekem is sokkal több lány barátom volt, illetve velük voltak mélyebb barátságaim, sokszor tényleg anélkül, hogy bármelyikünk többet akart volna. Az én barátnőm sosem aggódott emiatt, vagy ha igen, azt jól leplezte, és ezért hálás vagyok neki. :) Neked is ezt ajánlom. Szóval, ha megbízol benne, akkor semmi ok aggodalomra.
27/F
szia!
nekem 2 nagyon jó barátom van. Egy fiú és egy lány. És természetes, hogy tartom mindegyikkel a kapcsolatot, hiszen őket már régebbről ismerem, mint a férjemet. Sőt a fiúbarátom esküvőjén már együtt voltunk, és ők is résztevttek a miénken. Mi is szoktunk emailezni, smsezni, mert tudni szeretnénk, hogy mi van a másikkal.
Nekem is eléggé feminim a párom, és ezért csak lányokkal érti meg magát igazán. Most 26 éves, de végig középiskolától a főiskolán át mindig nők voltak a legjobb barátai. Eleinte eléggé féltékeny voltam, de most már teljesen megértem, mivel én pedig inkább férfiakkal értem meg magam. És ráadásul nagyon hűséges, megbízható, nincs okom kételkedni a szándékaiban.
De beszéld meg vele a dolgot, ha úgy érzed, hogy nem tudsz ezen túllépni, biztos vagyok benne, hogy megnyugtat majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!