Hogyan költözhetnék el a pokolból?
19 éves vagyok, ugyebár nagykorú, innen mondhatnátok, hogy akkor semmi gond, ahogy akarok. Csakhogy idén fogok érettségizni, teljesen rá vagyok kényszerülve a szüleimre, nehezen tudnék suli mellett dolgozni, mert amúgy is nehezen koncentrálok már önmagában a sulira,(vagy egyáltalán akármire, idegileg ki vagyok készülve teljesen)
Rokonokhoz nem mehetek, mert rögtön visszaküldenének.
Viszont ha itt kell maradnom, akkor tudom, hogy öngyilkos leszek. (mindig gyenge volt az idegzetem, ne vessetek meg érte)
Mit csinálhatnék?????????
Előre köszönöm az értelmes válaszokat
adj el valami bútort a szobádból vagy valami ékszert, akármit szedj össze egy kevés pénzt és nézz társbérletet van ahol 15ezerét kapsz szobát + rezsi ,de ez a legjobb megoldás.pestről beszélek azt tudom.
eseleg kérdezősködj mit tudnál megmozgatni ,bármit ahonnan csurranna cseppenne pénz ,sztem ha ügyes vagy össze tudsz szedni egy kevés alaplóvét és fel tudsz jönni pestre .sokan találnak munkát ,és munkás szállón alszanak míg nem találnak lakás lehetőséget .
gyere fel Pestre ,itt se könnyű de legalább vannak lehetőségek .
Attól még hogy nem hallom érzem hogy megver XD
És mi ez a munkásszálló?
Egy darab asztalom van, midnen cuccomat dobozokba tartom...)
Azért csak kérdezd meg a kollégiumot! Ha nem kérdezted, honnan tudod, hogy nem vennének fel? Általában minden vidékit felvesznek!
A középiskolás kollégiumért nem kell fizetni, csak az étkezésért!
Miért nem beszélsz az osztályfőnököddel, vagy egy másik tanárral, akiben megbízol?
Akkor majd megérdeklődöm egy kollégiumban, hátha...
Azért nem beszélem meg egy tanárommal sem, mert egyikben sem bízok, egyáltalán nem érdekli őket a magánéletem, de ez így is van rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!