Hogyan költözhetnék el a pokolból?
19 éves vagyok, ugyebár nagykorú, innen mondhatnátok, hogy akkor semmi gond, ahogy akarok. Csakhogy idén fogok érettségizni, teljesen rá vagyok kényszerülve a szüleimre, nehezen tudnék suli mellett dolgozni, mert amúgy is nehezen koncentrálok már önmagában a sulira,(vagy egyáltalán akármire, idegileg ki vagyok készülve teljesen)
Rokonokhoz nem mehetek, mert rögtön visszaküldenének.
Viszont ha itt kell maradnom, akkor tudom, hogy öngyilkos leszek. (mindig gyenge volt az idegzetem, ne vessetek meg érte)
Mit csinálhatnék?????????
Előre köszönöm az értelmes válaszokat
miért mi a baj? mivel készítenek ki?
amúgy meg beszéld meg velük,vagy kollégium... szerintem az jó :)
Nem szeretnék belemenni a miértekbe, de egyébként barátaim nincsenek olyanok, akikkel napközben együtt lehetnék, emiatt a "depresszió" miatt teljesen magamba fordultam.
Éjszaka meg félek, mert testvérem olyanokkal fenyeget, hogy megfojt/kitekeri a nyakamat/leszúr stb.
Én nem értelek igazán..Írod,hogy ki vagy készülve idegileg a szüleid miatt.Írod,hogy nem tudsz koncentrálni mert idegileg ki vagy..Az eszedbe sem jut,hogy ha nem otthon élnél akkor nem lennének ki az idegeid,akkor jobban is tudnál tanulni??
És miért ne lehetne suli mellett dolgozni??Nagyon sokan így csinálják.
Az öngyilkosság nem siránkozni kell,nem öngyilkossággal fenyegetőzni hanem lépni kell,és változtatni..Ha nagyon akarnál akkor tudnál suli mellett dolgozni..
Mindenképp fordulj pszichológushoz! Ő segít beszélgetéssel, ha kell, nyugtatót ír fel, v. javasol nyugató gyógyteát. Erősíti az önbizalmadat is. Egy évet még ki kell bírnod, aztán szabad vagy, mint a madár! Ne dob el a fiatal életedet miattuk. Sok boldogság vár rád. Bár nehéz is lesz, azt tudod!
Vagy egy még nehezebb megoldás: azonnal elköltözöl, akár egy másik városba, és azonnal átiratkozol esti tagozatra. Ott is le lehet érettségizni. És mellette dolgozol. Egy hónapot meg valamelyik barátnődnél kihúzol, míg minden elrendeződik. Irányítsd te az életed, ne hagyd, hogy mások irányítsák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!