Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kedvesek vele engem meg...

Miért kedvesek vele engem meg le se szarnak?

Figyelt kérdés

van egy osztálytársam.

és egy utolsó kis k.rva!

úgy öltözik basszus mint egy sarki,komolyan múltkor is beállít miniszoknyában meg egy olyan pólóban ami direkt kiemeli a mellét...

ráadásul folyton sminkeli magát,és olyan erősen,hogy már ráncos a bőre és smink nélkül tökre úgy néz ki mint egy 40 éves :S

és nem elég hogy így néz ki,még segghülye is -.-

töriből is ismételtünk és 3 mondatot kellett elmondania,arról hogy Columbus Kristóf felfedezte Amerikát,és azt nem tudta végigmondani ...

meg olyan beszólásai vannak .... direkt hülyének tetteti magát -.^

például képes volt leírni a lyukat j-vel és amikor rászólt a tanár hogy -Valamit nagyon elírtál ... még elkezdett visszapofázni hogy -Hát kit érdekel??

meg a tanároknak is folyton felesel,meg mindenkinek beszólogat ...

és azt hiszi hogy ő most annyi mindent tud a szexről mert hogy ő már 12 évesen dugott,ezért velünk meg nem is barátkozik,csak az ilyen 15-19 éves barátnőcskéivel...

persze azok is úgy néznek ki mint egy lotyó ...

meg olyanokat csinál hogy pl összeveszett az egyik lány osztálytársunkkal és erre megfogta a csaj haját és kitépett egy tincset :O

erre amikor a lány anyja bement a suliba és kiosztotta a csajt,akkor is csak ott állt és flegma pofával ott mondta hogy -Jóó...jó...oké...jólvan...

erre mikor elment,elkezdte kibeszélni nekünk hogy -Jajj xy anyja olyan egy k.rva!!

és basszus már elegem van beőle!!

ahoz képest hogy minden tanárnak felesel meg mindenkivel bunkó,még ezek után is szeretik!!

de miért???

én akármilyen kedves próbálok lenni az osztálytársaimmal,mindig jönnek oda hozzám hogy milyen ronda vagyok meg hogy milyen hülye vagyok -.-

amúgy gondolom azért vagyok ronda és hülye mert nem sminkelem magam és még szűz vagyok és egyáltalán nem is pasizok ....

meg a tanárok is,akármennyiszer égeti le őket az órán az a kiscsaj,neki mindig nyalják a seggét,tekán feleltünk,és a csaj SEMMIT nem tudott,erre még úgy is adott neki a tanár egy 4-est,én meg egyetlen egyet tévedtem,az is a műszaki rajzban volt,hogy véletlenül túl vastag lett a méretnyíl

persze a tanár engem támadott le hogy nem igaz hogy már harmadjára rajzolom és még mindig 1 mm helyett 2 mm vastagságú a méretnyilam! -.-

miért van ez hogy az ilyen kis nyomi csitriket szeretik,velem meg nem is foglalkoznak???

jó,azért nem mondom hogy tökéletes vagyok,és lehet hogy igazuk van abban hogy ronda vagyok de miért,ők meg hogy néznek akkor ki?

vannak vagy 60-65 kilósak,azt eljönnek miniszoknyában (télen) meg cicagatyákban ....

múltkor is bakker,jön az osztálytársunk,és eljött egy miniszoknyában amiből éppenhogy nem volt kint a fél segge,egy mini pólócskában,karikafülbevalóban és egy 5 centis magassarkúban

+ még ugye az 5 tonna smink és a műköröm ....

tényleg ennyire gáz hogy én nem ilyen vagyok?

én nem hordok szoknyát meg magassarkút,egyszerüen felveszek egy farmert,egy pólót meg egy tornacipőt és cső

szerintetek ezért utálnak?

vagy lehet hogy azért mert le van vágva a hajam és a nyakamig ér? :S

mit tegyek hogy szebb legyek és elfogadjanak?

gondoltam amúgy már arra is hogy azért utálhatnak mert arcra is tök rusnya vagyok .. mert nagy az állam,széles az orrom és kicsi a szemem :S

ezek ellen mit tudok tenni?

amúgy bocsi a regényért csak már kivagyok tőlük....

13l

2011. szept. 16. 12:00
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
12:17 ez igaz de ha magamra kenek egy kis szájfényt,még ugyanúgy nagy orrom lesz,és nagy állam és kicsi szemem ... ezzel nem tudok sminkkel változtatni :(
2011. szept. 16. 12:21
 12/33 anonim válasza:
100%
az lehet de a szád már vonzóbb lesz :P rossz irányból nézed a dolgot...
2011. szept. 16. 12:23
 13/33 A kérdező kommentje:

12:21 mondjuk ez igaz de nincsenek olyanok mint én

egyszerűen senki nem illik hozzám

az ilyen nagypofájú,népszerű lányok és fiúk cikinek érzik ha velem barátkoznak úgyhogy velük nem barátkozok ...

akik meg népszerűtlenek,köztük sincsenek olyanok akikkel jól kijönnék

az osztálytársam is ilyen "szürke" és vele szoktam lenni de akárhogy próbálom magamnak bebeszélni hogy milyen jó barátnők vagyunk,akkor se jövök ki jól vele

ő folyton az ilyen anime hülyeségekről beszél amik engem egyáltalán nem érdekelnek

és olyan rossz hogy senkivel nem tudok beszélni ...

ez a lány ott elkezd nekem beszélni arról hogy mi volt múltkor a narutóban,én meg csak ott állok mellette és oda se figyelek

és vannak még normális gyerekek az osztályban de nem tudom miért,velük se szeretek annyira lenni :S

2011. szept. 16. 12:27
 14/33 anonim ***** válasza:
59%

Akkor a probléma inkább veled van, és nem a többi emberrel. Mindenhol vannak kívülállók, osztályban, munkahelyen, baráti körben. Csak te tudod, miért zárkózol be, neked kell ezt megoldani. Tapasztalataim szerint a fő okok ezek: Lenézed a többieket, lényegtelennek látod a velük történő dolgokat, érdektelennek az általuk mesélteket, azt hiszed, úgysem értenek meg, ezért előre elkönyveled őket, mivel bizalmatlan vagy, csak még jobban elzárkózol, és mivel ennyire zárt vagy, másnak esélye sincs megismerni téged, ami miatt persze eltávolodnak tőled, és ennek hatására igazoltnak látod az elméleted, hogy veled senki sem törődik, pedig a te hibád a dolog.

Válassz...

2011. szept. 16. 12:31
 15/33 A kérdező kommentje:
nem is tudom,szerintem inkább nem fogok egy hülye p.csával megbeszélni bizalmas dolgokat hogy utána 1 nap múlva a fél város tudjon róla :S
2011. szept. 16. 12:37
 16/33 anonim ***** válasza:
65%

Szó sem volt bizalmas információk közlésével, inkább arról van szó, hogy szóba sem állsz vele, és elkönyvelted rossznak. Nem is ismered, részleteket tudsz, mégis elítéled. Az ellenszenvet érzi a másik, így persze, hogy nem akar veled beszélni. Valószínűleg ő is elkönyvelt már téged, de fájdalom, neki több befolyása van, tehát ha ő azt mondja, hogy x vagy, akkor sokak számára is x leszel.

Persze lehet úgy csinálni, ahogy te, de nagyon magányos, hosszú időszaka lesz ez az életednek így, és aki így nő fel, az nagyon meg tud keseredni felnőtt korára.

2011. szept. 16. 12:42
 17/33 A kérdező kommentje:

de ismerem,7 éve ugyanabba az osztályba járunk

mostmár csak ismerem annyira hogy tudjam,milyen

és szerintem ha te is ismernéd,te se mondanád ezt

jah boccs,őt úgy is mindenki szereti...-.-

2011. szept. 16. 12:45
 18/33 anonim ***** válasza:
86%

általánosban engem is semmibe vettek, ha nem éppen szekáltak.

akkor örültem ha nem szóltak hozzám, mert ha igen, abban nem volt köszönet.

állandóan én voltam a közröhej tárgya, a nyomi pattanásos szemüveges szűzike béna ruhákban.

utáltam élni. nem hívtak sehová, otthon unalmamban olvasgattam, zongoráztam, nem volt Életem.

a többieknek volt, és el is voltak meguktól tellve, mekkora menő arcok. -.-

gyűlöltem szinte az egész korosztályomat.

nem voltak barátaim, mindig anyámékkal lógtam, 30-40 éves emberek beszélgetéseit hallgattam.

18 éves koromra jó alakom lett, meg valahogy megtanultam külsőleg kihozni magamból a legjobbat. egyszer elegem lett, hogy mindig én vagyok a kiközösített, akivel állandóan éreztették hogy te nem érsz annyit, mint mi, ronda vagy, buta vagy, nyomi vagy, nem kellesz.

egyszerűen eldöntöttem hogy jobb leszek.

menő cuccokat vettem, befestettem a hajam, sminkelek, de nem q-vás a stílusom, csak nőies.

mivel minidg ki voltam zárva a közösségből, sok időm volt magamra. 4 nyelven beszélek, 2-ből van emelt érettségim, ill. felsőfokú nyelvvizsgám... festek, hozzá tudok szólni sok témához (és értelmesen). saját zongoradb.-jaim vannak, szórakoztatom a társaságot.

hazai és külföldi értelmiségiek között mozgok.

azok a menő lányok pedig azóta sehol sincsenek...se végzettségük, se állásuk.

nem igaz, hogy a fiatalon úgymond "szürke" emberekből nem lehet népszerű, sikeres ember.

saját elhatározáson és kitartáson múlik.

változtasd meg magad, és a környezeted. egy embernek mindig van szabad akarata.

a szépség pedig egy relatív fogalom, mellesleg múlandó.

ők 13-4 évesen voltak szépek, én most (pedig nekem is nagy az orrom, de ettől még sok férfi tart vonzónak).

egyébként meg sminkkel igenis lehet segíteni a nagy orron/kis szemen!

a kis szemet nem szabad feketével kihúzni mindenhol.

alul fehér/világoskék szemceruzával húzd ki, felül a szemhéjad is világosra, és csak a szempillád legyen fekete!

az orrot meg lehet keskenyíteni, ha az oldalán picit sötétebb púdert teszel rá, és utána lefeded olyan színűvel, mint a többit... és a hosszát is így lehet rövidebbnek mutatni.

nem foglalkozz azzal a lánnyal...legyél minél műveltebb, mert azzal lehet sikered!

21/L

2011. szept. 16. 12:46
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, miért a másikkal törődsz. Mindenesetre leírtam a lényeget, ezt vagy elfogadod, vagy nem. Attól, hogy lekurwázod, még nem lesz jobb neked, de legalább jó adag gyomorgörccsel mész minden nap suliba, míg ha nem törődnél vele, és elkezdenél a barátaidra koncentrálni(nem pedig unott fejjel bámulni rájuk önző módon), akkor jobb lenne. Mindenki annyit kap az élettől, amennyit beletesz.
2011. szept. 16. 12:49
 20/33 anonim ***** válasza:
85%
igaza van a ma 12:46. lehet most nagyon reménytelennek érzed a helyzeted, de nem lehetetlen. sokan voltak szürke ki egerek az általánosban akikből szép, vonzó nő lett. fejleszd magad, tanulj és meglátod Te is révbe érsz.
2011. szept. 16. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!