Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kedvesek vele engem meg...

Miért kedvesek vele engem meg le se szarnak?

Figyelt kérdés

van egy osztálytársam.

és egy utolsó kis k.rva!

úgy öltözik basszus mint egy sarki,komolyan múltkor is beállít miniszoknyában meg egy olyan pólóban ami direkt kiemeli a mellét...

ráadásul folyton sminkeli magát,és olyan erősen,hogy már ráncos a bőre és smink nélkül tökre úgy néz ki mint egy 40 éves :S

és nem elég hogy így néz ki,még segghülye is -.-

töriből is ismételtünk és 3 mondatot kellett elmondania,arról hogy Columbus Kristóf felfedezte Amerikát,és azt nem tudta végigmondani ...

meg olyan beszólásai vannak .... direkt hülyének tetteti magát -.^

például képes volt leírni a lyukat j-vel és amikor rászólt a tanár hogy -Valamit nagyon elírtál ... még elkezdett visszapofázni hogy -Hát kit érdekel??

meg a tanároknak is folyton felesel,meg mindenkinek beszólogat ...

és azt hiszi hogy ő most annyi mindent tud a szexről mert hogy ő már 12 évesen dugott,ezért velünk meg nem is barátkozik,csak az ilyen 15-19 éves barátnőcskéivel...

persze azok is úgy néznek ki mint egy lotyó ...

meg olyanokat csinál hogy pl összeveszett az egyik lány osztálytársunkkal és erre megfogta a csaj haját és kitépett egy tincset :O

erre amikor a lány anyja bement a suliba és kiosztotta a csajt,akkor is csak ott állt és flegma pofával ott mondta hogy -Jóó...jó...oké...jólvan...

erre mikor elment,elkezdte kibeszélni nekünk hogy -Jajj xy anyja olyan egy k.rva!!

és basszus már elegem van beőle!!

ahoz képest hogy minden tanárnak felesel meg mindenkivel bunkó,még ezek után is szeretik!!

de miért???

én akármilyen kedves próbálok lenni az osztálytársaimmal,mindig jönnek oda hozzám hogy milyen ronda vagyok meg hogy milyen hülye vagyok -.-

amúgy gondolom azért vagyok ronda és hülye mert nem sminkelem magam és még szűz vagyok és egyáltalán nem is pasizok ....

meg a tanárok is,akármennyiszer égeti le őket az órán az a kiscsaj,neki mindig nyalják a seggét,tekán feleltünk,és a csaj SEMMIT nem tudott,erre még úgy is adott neki a tanár egy 4-est,én meg egyetlen egyet tévedtem,az is a műszaki rajzban volt,hogy véletlenül túl vastag lett a méretnyíl

persze a tanár engem támadott le hogy nem igaz hogy már harmadjára rajzolom és még mindig 1 mm helyett 2 mm vastagságú a méretnyilam! -.-

miért van ez hogy az ilyen kis nyomi csitriket szeretik,velem meg nem is foglalkoznak???

jó,azért nem mondom hogy tökéletes vagyok,és lehet hogy igazuk van abban hogy ronda vagyok de miért,ők meg hogy néznek akkor ki?

vannak vagy 60-65 kilósak,azt eljönnek miniszoknyában (télen) meg cicagatyákban ....

múltkor is bakker,jön az osztálytársunk,és eljött egy miniszoknyában amiből éppenhogy nem volt kint a fél segge,egy mini pólócskában,karikafülbevalóban és egy 5 centis magassarkúban

+ még ugye az 5 tonna smink és a műköröm ....

tényleg ennyire gáz hogy én nem ilyen vagyok?

én nem hordok szoknyát meg magassarkút,egyszerüen felveszek egy farmert,egy pólót meg egy tornacipőt és cső

szerintetek ezért utálnak?

vagy lehet hogy azért mert le van vágva a hajam és a nyakamig ér? :S

mit tegyek hogy szebb legyek és elfogadjanak?

gondoltam amúgy már arra is hogy azért utálhatnak mert arcra is tök rusnya vagyok .. mert nagy az állam,széles az orrom és kicsi a szemem :S

ezek ellen mit tudok tenni?

amúgy bocsi a regényért csak már kivagyok tőlük....

13l

2011. szept. 16. 12:00
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
83%
Én is így voltam ezzel anno, és nem is tudtam hova tenni, így segíteni nem tudok, de sajnos úgy látom, ez vmiért mindig így van! o.O
2011. szept. 16. 12:05
 2/33 A kérdező kommentje:

12:05 köszi a választ

de komolyan,már annyira elegem van belőlük,és már úgy érzem magam mintha egy senki lennék,mert nem lehetek olyan mint ők

2011. szept. 16. 12:08
 3/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért utálnak, mert nem azzal foglalkozol, hogy mi van veled, hanem azzal, hogy mi van másokkal. Nem vagy igazi egyéniség, míg a másik kitűnik a többiek közül, és eléri, hogy figyeljenek rá. Sokan utálják ezért, de sokan szeretik is, és neki csak ők számítanak.

Mindeközben te hisztizel, ami senkit sem érdekel, és egy idő után nagyon idegesítővé válik.

Alakíts ki saját egyéniséget, és hozz létre saját baráti kört, és nem azzal törődj, hogy mások mit csinálnak.

2011. szept. 16. 12:11
 4/33 anonim válasza:
46%

Figyu az emberek nagy része mindig az erős emberek köré csoportosult... ez a csaj meg el tuggya magát adni erősnek szal ez normális... még ha nem is szép dolog meg igazságtalan ez máshol is így lesz mindig lesznek oan emberek akik jobban el tudják adni magukat.

Am meg figyu ha vki ronda akk még mindig jobb sztem ha sminkel akármi foglalkozik magával mintha ronda maradna... irtad h te is ronda vagy hát akk tenni kell ellene nem kell megijedni egy kis sminktől. Persze túlzásba is lehet vinni de még mindig jobb egy plázaribi mint egy ronda, elhanyagolt csaj aki nem törődik magával.

Am meg az a fontos h te elfogadd magad, látod ők is ezt csinálják nekik meg van a stilusuk most tökmind1 h neked teccik-e vagy nem, ők jól érzik magukat a bőrükben van önbizalmuk és hiába nem okos sikeresebb lehet mint egy oan ember aki állandóan másokkal foglalkozik h ők mért ienek és miért oanok és az emberek mért vele foglalkoznak nem pedig velem.

2011. szept. 16. 12:11
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
ismerős a helyzet. én is általánosban voltam a szerencsétlenebb fajta, aki nem öltözött így aztán gimiben megváltozott minden, csinosabban kezdem járni és másképp viszonyultak már hozzám. sajnos ezekkel nem tudsz mit tenni, mert ilyen beképzelt pics_k, inkább kerüld őket amennyire csak lehet és ha érzel majd magadban elszántságot te is csinosíthatod magad. nem kell 10 centis magassarkú + műköröm, de pár nőiesebb cuccal + ékszerrel talán jobban éreznéd magad.
2011. szept. 16. 12:13
 6/33 anonim ***** válasza:
83%

Nem utálnak téged. Csak és csupán annyi, hogy veled kapcsolatban a tanároknak más az elvárásuk. Tőled többet várnak. Egy kettyóst hiába csesznek le bármiért ami nem jó. Egyik fülén be a másikon ki. Nem is veszik már a fáradtságot arra, hogy kinyissák a szájukat a fejlődés érdekében. De téged bánt, ha leszúrnak, téged sarkall.

A tizenéves fiúknak meg ez a menő. Hosszútávra viszont soha nem fog senkinek kellene, mert egy kiélt nőszemély lesz néhány év múlva.

Hidd el anno nálunk is ez ment. Ma 30 évesek vagyunk. Ezekből a nőkből semmi nem lett. iszonyatosan néznek ki és senkinek nem kellenek. Mert azok a fiúk akik anno csapták nekik a szelet, már családot alapítanak. De egy ilyen nővel??? Most érzik, hogy valahol valamit elrontottak, de már nincs visszaút. Ők már meg vannak bélyegezve.

2011. szept. 16. 12:14
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Sminkeljen, nőiesen öltözzön és ékszerekkel rakja magát tele a 13 éves kislány? Jesszus..
2011. szept. 16. 12:15
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
13 éves lány is tud szépen kinézni. nem kell ahhoz rib_ncnak kinézni. pl ott van sok tinisztár akiktől ötleteket vehetsz. és egy kis smink sem túlzás, mint pl áttetsző ajakfény vagy balzsam.
2011. szept. 16. 12:17
 9/33 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

de én nem nőies akarok lenni mert eleve fiús vagyok de barátnőm is tök fiúsnak öltözködik és neki mégis mondják hogy de szép meg minden ....

és ő sem sminkeli magát

2011. szept. 16. 12:20
 10/33 anonim ***** válasza:
61%

Valamiért a sikertelen, szürke kisemberek mindig azt hiszik, hogy ha ők szándékosan kívül maradnak a népszerű emberek klikkjén, akkor majd 15 év múlva fordul a kocka, és a népszerűek lesznek kiégett senkik, és ők pedig sikeresek. Sokak nagy elkeseredésére ez nem így működik, még ha ezt nagyon szeretnék is.

A kérdezőnek csak annyi a baja, hogy olyan emberek előtt akar megfelelni, akik nem a típusába tartoznak. Olyanok társaságát kell keresni, akik az emberhez megfelelőek, még akkor is, ha az osztályban nincs ilyen. A többieket sem kell lenézni, ahogy teszi, mert ugyanolyan ellenszenvessé válik, mint akiket lenéz. Az is biztos, hogy aki nagyon sokat foglalkozik a másikkal, abban a nagyfokú irigység is szerepet játszik, különben minek foglalkozna annyit az illetővel?

Persze sokkoló, ha az ember már ilyen fiatalon népszerűtlen, de ilyen az élet: vannak népszerűek, és vannak szürkék, és az emberek többsége ezeket a szerepeket a felnőtt korában is megőrzi. Ezért nem érdemes olyan társaságot követni, amelyik nem fogad be, hanem olyat kell követni vagy alapítani, ahol az emberek hasonlóan gondolkodnak.

2011. szept. 16. 12:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!