Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is kell a fájdalom? Miért?

Másnak is kell a fájdalom? Miért?

Figyelt kérdés

ha minden jól megy, akkor mindig gyorsan keresek vmit ami rossz és felfújom. Főleg a párkapcsolatomban vagyok hajlamos erre, ha nagyon jól megvagyunk akkor gyorsan kerítek vmit amin össze veszek vele. Szinte lételemem. Nem tudom h szokhatnék le róla, de félek h előbb utóbb elüldözöm a barátomat, akit nagyon szeretek. Fogalmam sincs miért csinálom, de nem tudok uralkodni magamon. Más is ilyen? Vagy esetleg tipp h hol kezdjek hozzá? Általában az van, h megfogalmazódik bennem egy gondolat, és addig fújom amíg hatalmas lesz és akkor rázúdítom. Nem bírom csírájában elfojtani, és ha már hatalmas, akkor már robban.

köszönöm

21L

2011. szept. 15. 10:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
nah igen ismeros a helyzeted .,en addig addig csinaltam ezt amig el nem hagyott eletem nagy szerelme .,ez volt 4 eve ezelott .,azota van ferjem es kislanyom is ,de mar nem banom hogy igy alakult ,de elfelejteni attol meg soha nem tudom es fogom ot.,
2011. szept. 15. 12:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem ez a viselkedés hajszál híján a kapcsolatomba került.Elég csúnyán összevesztünk,aztán valahogy mégis kibékültünk az utolsó pillanatban.Akkor megfogadtam,hogy soha többé nem lesz fontosabb a saját önző látásmódom,mint a kapcsolatom,és a párom,és hogy ennyire nem fogok rettegni,és feszült lenni soha többé.

Egyébként ez tényleg egy lelki betgség kezdete,szóval még időben állj le!

2011. szept. 15. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!