Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is kell a fájdalom? Miért?

Másnak is kell a fájdalom? Miért?

Figyelt kérdés

ha minden jól megy, akkor mindig gyorsan keresek vmit ami rossz és felfújom. Főleg a párkapcsolatomban vagyok hajlamos erre, ha nagyon jól megvagyunk akkor gyorsan kerítek vmit amin össze veszek vele. Szinte lételemem. Nem tudom h szokhatnék le róla, de félek h előbb utóbb elüldözöm a barátomat, akit nagyon szeretek. Fogalmam sincs miért csinálom, de nem tudok uralkodni magamon. Más is ilyen? Vagy esetleg tipp h hol kezdjek hozzá? Általában az van, h megfogalmazódik bennem egy gondolat, és addig fújom amíg hatalmas lesz és akkor rázúdítom. Nem bírom csírájában elfojtani, és ha már hatalmas, akkor már robban.

köszönöm

21L

2011. szept. 15. 10:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%

pszichológus

Ez a kezdődő depresszió tünete.

2011. szept. 15. 10:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert félsz hogy abban esel pofára amiben nem vártad volna, mert túl szép ahhoz hogy igaz legyen és ez valahogy felkészít rá hogy ha buksz is, nem olyan nagyot mert hát "vótak ott má gondok azelőtt is" vagy csak annyiból hogy nem vagy annyira a fellegekbe és kisebbet zuhannál ha kellene...

Egyébként dettó ilyen voltam, nem tudom mióta vagytok együtt, de eltelt nálunk pár év és ez is megszünt...

Csak nem minden pasi kitartó annyira hogy ezt kivárja.

2011. szept. 15. 10:10
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én is ilyen voltam a kapcsolatomban. ha már minden jó volt, ő is érezte hogy minden klappol és jó akkor generáltam valami vitát, balhét aztán mosolyszünet és minden elölről. én rájöttem hogy ez egy védekező mechanizmus lehetett nálam. féltem egyszerűen hogy annyira jó minden hogy sérülhetek, csalódhatok és így generálódott a feszültség részemről. lehet hülyeség vagy nem tudom, de nagyon rossz ez.
2011. szept. 15. 10:15
 4/12 A kérdező kommentje:
és h sikerült változtatnod?
2011. szept. 15. 10:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy kell, jó ég!

Isten őrizz!

De, tudom, hogy van ilyen ember, volt barátom ilyen volt.

Ha nem volt baja, akkor csinált magának.

A mai napig nem értem, miért, de elviselhetetlen volt az állandó nyafogása.

2011. szept. 15. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, de próbálok uralkodni.Senkinek sem jó, ha ilyen a helyzet.Te is próbálj meg uralkodni magadon, gondolj arra, hogy ezzel a viselkedéssel mindent elronthatsz.
2011. szept. 15. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
10.15 vagyok. Nekem nem sikerült változnom még sajnos, ezen vagyok de nehéz. A kapcsolatnak egyébként vége is lett, részben szerintem emiatt a tulajdonságom miatt.
2011. szept. 15. 10:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most, hogy így olvasom, lehet, hogy egy kicsit én is ilyen vagyok. Sokszor apróságokat képes vaygok felfújni, szomorkodni rajta. Igaz, én veszekedéseket nem szítok, sosem veszekszünk a párommal, de pl sokszor felidézek rossz dolgokat, gondolkozom rajtuk, én nem tudom miért.
2011. szept. 15. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az a legjobb szerintem,ha őszintén elmondod a párodnak,hogy mi a bajod.Mert lehet nem is vele van bajod,hanem vmi más dologgal kapcsolatban,akkor mond el,hogy mással van baj és neharagudjon,hogy rázúdítod,de jólesne valahogy kiadni magadból.Semmiképp se folytsd el,mert akkor tényleg nagyot robban előbb-utóbb és nem jó vége lesz...Ne nyeld le a problémákat!

Egyébként csak egy megjegyzés,hogy az sem jó,ha hosszú ideig minden szinte tökéletes,akkor nincs semmi izgalom és valóban azon filózik az ember, hogy miért ilyen tökéletes a dolog-hisz semmi sem tökéletes.

Nem tudom mennyi időt töltötök el a pároddal átlagosan,de az együtt töltött idő legyen minőségi.Legyen sok közös program,akár izgalmas,kalandos,játékos dolgok is.(kirándulás,mozi,séták,bármi).Pl az a legrosszabb,ha úgy fekszel le este aludni, hogy úgyérzed valami nincs megoldva.Ezt nem szabad.

2011. szept. 15. 11:20
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát most én is magamra ismertem sajnos :S Néha azt veszem észre hogy már megint k*cs*g vagyok, és csak úgy beugrik hogy de miért?? Szegény nem is csinált semmi rosszat...Nem tudom elég stresszes az életem, és lehet rajta töltöm ki:( De egy ideje én is próbálok uralkodni magamon, hiszen nagyon szeretem és sosem akarnám elveszíteni...Amúgy szerintem a sport is segíthet...futni járok nem régóta, és segít levezetni a feszkót...Sok sikert neked is, bárhogy is legyen:)

22L

2011. szept. 15. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!