Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tesómat 13 év után most hagyta el a felesége. Nagyon ki van borulva, de már sajnos nincs mit tenni a kapcsolatukért. Hogyan segíthetnénk most neki, hogy valamivel elviselhetőbb legyen a fájdalom?
Tereld el a figyelmét,kérd segítségét...stb.
Igy kevesebb ideje marad szomorkodni!
Velem hajszálra így volt. (Első/14 év.)
Megértem, én is beestem magam alá rendesen. Sajnos én egyke vagyok, nem volt tesóm. Barátok segítettek, és szakemberhez is fordultam. (Semmi drog, csak beszélgetés -> pszichológus.)
De azt is megértem, ha nem akar veled beszélgetni erről. Én is nagy szégyenként éltem meg. (Mert korábban "álompár" voltunk, és el nem tudtam volna képzelni ezt a végkifejletet.) Nagyon nehéz feldolgozni és el fog tartani még egy ideig.
Te csak annyit tehetsz, hogy mellette állsz. (Ülsz.) Ha nem akar, nem kell beszélgetnetek. Csak legyél mellette. Ha hagyja, fogd a kezét. Ennyi. És bízz benne! Ettől ő nem lesz kisebb vagy gyengébb; sőt, nagy eséllyel amikor túl lesz rajta, sokkal erősebb, több lesz ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!