Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy nem szeret a...

Jól érzem, hogy nem szeret a saját vőlegényem? Vélemény? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

azt vettem észre, akármilyen helyzetekben vagyunk, rideg, szigorú velem és már hónapok óta.példák:

- mozi után a nyári estében szerettem volna még sétálgatni, beszélgetni, ő erre fogta magát belekötött abba, hogy rágyújtok és otthagyott egy padon, hogy megvár a kocsiban

-egyfolytában felhívja a figyelmem arra, hogy narancsbőrös a lábam, meg nem vehetek fel nyitott felsőket, mert van pár pattanás (picike) a hátamon és takargassam magam

-ellenben bókot, szép szavakat soha nem kapok

-ha meg akarom beszélni a problémákat mindent kicsavar én vagyok a rossz, a hibás - és kioszt - nem beszélünk így meg soha semmit

2011. szept. 12. 10:53
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
A jövöben biztos fogsz találni hozzád illö párt. Sok szerencsét hozzá =)
2011. szept. 12. 20:04
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted. Persze most szűköl, mint a kutya, minek a farkára léptek, jön a mézes mázasság, a csillagok ígérgetése, de te légy erős, mert kutyából nem lesz szalonna.

Amelyik pasi szerelmes, annak te vagy a legszebb, narancsbőrösen is, +10 kilóval is, bagóval is, pattanással is. Ha szerelmes, akkor látszik, hogy érted él, tisztel és meg lehet vele beszélni mindent, sőt még ő kezdeményez, ami általában a pasikra nem jellemző.

Érzed, hogy boldog vagy mellette és látod, hogy csillog a szeme, ha rád néz.

Kívánom, hogy legyen egy ilyen férfi az életedben, mert a mostani, ha megszakadna se tudna olyan "színész" lenni, hogy ezek mindig produkálni tudná, mert nem szívből jön.

2011. szept. 12. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!