Jól érzem, hogy nem szeret a saját vőlegényem? Vélemény? Részletek lentebb.
azt vettem észre, akármilyen helyzetekben vagyunk, rideg, szigorú velem és már hónapok óta.példák:
- mozi után a nyári estében szerettem volna még sétálgatni, beszélgetni, ő erre fogta magát belekötött abba, hogy rágyújtok és otthagyott egy padon, hogy megvár a kocsiban
-egyfolytában felhívja a figyelmem arra, hogy narancsbőrös a lábam, meg nem vehetek fel nyitott felsőket, mert van pár pattanás (picike) a hátamon és takargassam magam
-ellenben bókot, szép szavakat soha nem kapok
-ha meg akarom beszélni a problémákat mindent kicsavar én vagyok a rossz, a hibás - és kioszt - nem beszélünk így meg soha semmit
Meg kell neki mondani, hogy ha ennyire nem tetszel neki, keressen mást és egyáltalán miért a te kezed kérte meg, ha ennyi baja van veled.
Én biztos, hogy egy percig sem maradnék vele! Majd találsz mást, aki igy fogad el, amilyen vagy és nem fog piszkálni ilyen apró hülyeségek miatt, sőt észre sem veszi. Ha valaki szeret valakit, akkor a hibáival együtt szereti és nem hánytorgatja fel azokat. Miért? Ő tökéletes? Nem hiszem! Te tudod, de én biztos, hogy nem mondtam volna neki igent és a gyűrűt hozzávágtam volna. Én biztos, hogy szakítanék vele. Hidd el, tapasztalatból beszélek, egyszer én is majdnem olyan valakihez mentem férjhez, akiről úgy gondoltam, hogy hát igen, elég bunkó néha velem, dehát úgysincs más. Na ezt soha nem szabad! Szerencsére az esküvő előtt 5 hónappal végképp kiborult a pohár és nem türtem tovább a dolgait, szakítottam vele.
Igazad van!
Aki szereti a másikat, az nem kötekszik vele.
Illetve van olyan ember, aki azt mondja, hogy ennek ellenére szereti a párját, de én ezt nem hiszem.
Utálom a kötekedő, zsaroló, manipulatív embereket.
És, ne haragudj, de a barátod is annak tűnik.
Ha nem akarod azt, hogy az egész életetek erről szóljon, hogy ő beléd köt, Te meg védekezni kényszerülsz, akkor gondold át a kapcsolatot.
Az nem lehet, hogy az összes energiád arra menjen el, hogy az ő piszkálódásait, meg csűr-csavar érveléseit vered vissza.
Fölösleges dolog, és értelmetlen életforma az ilyen.
Úgyhogy, szerintem igazad van!
Nem erre vágynál, és megértelek!
Ez a férfi,nem férfi!Ne a magamódján szeressen,hanem férfiként!Te nő vagy,és nem kezel téged nőként.Lehet másoknak ezek a megjegyzések pitiánernek tűnnek,de én mondom ez elfogadhatatlan.Én megbolondulnék,ha valaki így viselkedne velem.Az ilyen pasas szimplán nem tud viselkedni,és nem lehet semmi erre a kifogás,se a tapasztalatlanság,se a lelki traumái,se a gyerekkori sérelmei.
Hidd el találsz nála jobbat,aki nőként kezel,dícsér,s akinek valóban te vagy a szép,akinek te vagy a legszebb!!!!Én a helyedben elhagynám!24N
"Én nem zárnám ki azt, hogy szeret, csak lehet, hogy máshogy fejezi ki ( [link] - ez egy nagyon okos dolog) és mindemellett szimplán arogáns.
Persze ettől függetlenül ez a kapcsolat ebben a formában így nem tartható."
igen, lehet más a szeretetnyelvünk
és látom a nagy többség is úgy látja, hosszú távon ez nem működne
most közöltem vele, hogy legalább nem foglak többé idegesíteni, sem azzal, hogy cigizem, sem azzal, hogy narancsbőrös vagyok, sem a pattanásokkal, tehát összességében a jelenlétemmel, sem és felsoroltam az összes problémáját velem..., mert lezártam.élj úgy ahogy szeretnéd.
most meg próbálja tartani bennem a lelket, engesztelgetni, és az a helyzet, hogy szerintem csak az elválástól való félelmében teszi, nem azért mert szívből akarná...
szerintem szívében helyesli a döntésem, csakhát nem könnyű olyasmit kimondani, hogy - igazad van.
szóval én nem akarok egy életen át szenvedni, önbecsülésemben tönkremenni, és még sorolhatnám. azt sem tudom mikor nevettem utoljára.
Igen, simán lehet, hogy ő másképp fejezi ki az érzéseit, mások a reakciói dolgokra. Vannak ilyenek. Az én volt férjem is ilyen volt, nem dicsért, ő ugyan ilyet nem mondott, hogy ne vegyem fel ezt vagy azt, mert narancsbőröm van, de ha olyan helyzet adódott volna, biztosan mondta volna. Ettől függetlenül szeretett, viszont ezt nem éreztem, nem mutatta. Az igaz, hogy már a válásunk után mondta, hogy nagyon sajnálja, hogy így alakult és legszívesebben visszacsinálná.... Persze én akkor már semmi pénzért nem csináltam volna vissza, mert már ismertem a jelenlegi férjemet! :)
Ha te nem ilyen vagy, akkor előbb-utóbb az lesz a vége, hogy eleged lesz. Még mindig jobb ilyenkor szakítani, mint esküvő után elválni, ne adj Isten amikor már gyerek is van.
Tarts ki a döntésed mellett.
Tudom nehéz,voltam ilyen helyzetben,azt hittem ott hasad ketté a szivem.
De eltelt pár hét,új élet,lett időm magamra, a barátokra,új frizura (nekem ez a gyógymód mindenre),ismét tudtam mosolyogni.
És beleszeretett a mosolyomba életem párja.
Tartsd magad ahhoz hogy vége,hidd el,jó lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!