Segítene valaki? Részletek lent.
Nagyon rosszul érzem magam.Duci vagyok, az osztály nagy része piszkál emiatt, szerintem nem lesz a későbbiekben (persze olyan 16-17 évesen) pasim, próbáltam úgy hogy rendesen eszek, tornázok mellette, de 1 dekát se fogyok, pedig vagy már fél éve csinálom.Nagyon le vagyok törve, mert piszkálnak emiatt.:(
12L
A piszkálások az egyik füleden be, a másikon ki. Ha nem törődsz velük abbahagyják idővel. Csak bírd ki azt, hogy meg sem hallod őket. A pasikat illeti, ezen még ráérsz rágódni, de egy fiú, ha igazán szeret, akkor úgy fog szeretni, ahogy vagy, és mindig szépnek fog találni. Majd meglátod. Ne légy letörve, ha látják, hogy idegesít a piszkálódás, akkor folytatják, erre tényleg az a megoldás, hogy hagyod elmenni a füled mellett, meg se hallgasd azt, amit mondanak. Ha megfogadod, akkor hidd el, neked is jobb lesz.
Tapasztalatból mondom:):) Én 7. oszt.-ig ki voltam közösítve, de látták, hogy nem érdekel, azt abbahagyták. Meg se hallottam a rosszat. Majd 8.-os voltam (14 éves), mikor összejöttem egy fiúval, és máig is együtt vagyunk, és tervezgetjük a közös jövőnket, szóval ha egy pasi szeret, akkor a belső szépséged fogja érdekelni, és mindig szépnek talál téged. Higgy nekem.:):)
2. vagyok: A diétádhoz meg sok sikert kívánok! Biztos menni fog!
A másik: Legyen önbizalmad, ne engedd, hogy letiporjanak a földbe.:):)
L/17
Vannak ám olyan fiúk, akinek az ilyen lányok tetszenek. :)
Az meg hogy piszkálnak... sajnos a legtöbb gyerek ilyen. :/
Én is ilyen voltam. Persze később megbántam...
Sokszor rosszul érzem magam miatta még sok évvel később is.
De meg is érdemlem. :) :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!