Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól érzem, hogy nem szeret a...

Jól érzem, hogy nem szeret a saját vőlegényem? Vélemény? Részletek lentebb.

Figyelt kérdés

azt vettem észre, akármilyen helyzetekben vagyunk, rideg, szigorú velem és már hónapok óta.példák:

- mozi után a nyári estében szerettem volna még sétálgatni, beszélgetni, ő erre fogta magát belekötött abba, hogy rágyújtok és otthagyott egy padon, hogy megvár a kocsiban

-egyfolytában felhívja a figyelmem arra, hogy narancsbőrös a lábam, meg nem vehetek fel nyitott felsőket, mert van pár pattanás (picike) a hátamon és takargassam magam

-ellenben bókot, szép szavakat soha nem kapok

-ha meg akarom beszélni a problémákat mindent kicsavar én vagyok a rossz, a hibás - és kioszt - nem beszélünk így meg soha semmit

2011. szept. 12. 10:53
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha így látod akkor így is van...(az a fontos amit érzel)

A házassággal ezt nem lehet megmenteni.

2011. szept. 12. 11:01
 12/32 A kérdező kommentje:

igen, azt hiszem én vagyok neki a biztos pont, de annyi van benne, hogy nem csajozik mellettem

mentálisan nem stimmel semmi

2011. szept. 12. 11:01
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
nincsenek közös barátaitok, vagy olyanok, akik jobban belelátnak a kapcsolatotokba? lehet ők jobb válaszokat tudnának adni mint mi, látatlanba
2011. szept. 12. 11:02
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

10:58 vagyok

az exem ugyanolyan volt mint a vőlegényed...

Nem vagyok csúnya se buta...ő megpróbálta elhitetni velem hogy csúnya vagyok,buta vagyok,örüljek hogy neki kellek...majdnem sikerült...

Erős voltam,kitettem,és találtam olyan férfit,aki mellett szépnek,értékesnek érzem magam.

Ne hagyd magad,mellette csak egy magát csúnyának érző elkeseredett nő lennél.

2011. szept. 12. 11:09
 15/32 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem csak részben van igazad.

Attól, hogy őszinte, még nem biztos, hogy nem szeret, sőt! Szerintem a kegyes hazugsággal nem mennél semmire.

Pl. ha úgy látja, hogy nem áll jól neked valami (akár az alakod, akár a narancsbőröd miatt), miért kéne azt hazudnia, hogy deeeee, jó az, vedd csak fel, és akkor meg nem érted, hogy mások miért röhögnek rajtad.

Az viszont baj, ha csak kritizálni tud, és nem teszi hozzá, hogy de ő akkor is szeret, ha pattanás van a hátadon.

--

Abban viszont hibás vagy, hogy szakítani akartál és egy gyűrűvel meg lehetett vesztegetni. Én is adtam volna még egy esélyt, de egészen biztosan nem fogadtam volna el ilyen körülmények között a gyűrűt. Te viszont igen, nem is változott semmi, ugyanolyan boldogtalan vagy, mint előtte.

Tudom, hogy mostanában (manapság) egy gyűrű még semmit nem jelent, azt is tudom, hogy jogi értelemben semmire sem kötelez, mégis azt gondolom, hogy felbontani az eljegyzést sokkal nehezebb, mint nem elfogadni a gyűrűt...

2011. szept. 12. 11:19
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

a leírásod alapján kifejezetten irritálja a jelenléted..

szerintem add vissza neki a gyûrût, nem feltétlenül hisztikézve, meg "most már öri hari" alapon, hanem csendesen elmagyarázva, hogy te nem érzed a kapcsolatotokat megfelelô alapnak egy házasságra..

2011. szept. 12. 11:20
 17/32 A kérdező kommentje:

"a leírásod alapján kifejezetten irritálja a jelenléted.. "

halálpontosan ezt érzem.

2011. szept. 12. 11:27
 18/32 anonim ***** válasza:

Én nem zárnám ki azt, hogy szeret, csak lehet, hogy máshogy fejezi ki ( [link] - ez egy nagyon okos dolog) és mindemellett szimplán arogáns.

Persze ettől függetlenül ez a kapcsolat ebben a formában így nem tartható.

2011. szept. 12. 11:28
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Szeret a maga módján, de ilyen a természete. Minél idősebb lesz, ezek a dolgok annál jobban felerősödnek.Ha te frusztráltan szeretnéd leélni az életed, menj hozzá. Ha viszont felszabadultan és boldogan keress mást.
2011. szept. 12. 11:37
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságban igaz az emberi kapcsolatokra: ha valakinek a társaságában feszélyezve érzed magad, azt a kapcsolatot le kell építeni, ill. minimálisra korlátozni (mert pl. nem mondhatunk fel minden héten egy munkahelyen, ha egy kolléga bunkó).

A párkapcsolat meg pont arra való, hogy szeretetet, biztonságot nyújtson. Ez a kapcsolat egyre mélyebb szomorúságot, fokozódó feszültséget tartogat számodra, semmiképp sem boldogságot. Visszaadod a gyűrűt, magyarázatként elég annyi, hogy te nem ilyen házasságra vágysz. Kész.

2011. szept. 12. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!