Mit szólnál, ha a 18 éves fiad hazaállítana a kölkével?
"nem nevelném fel, hiszen van anyja is, és annak is van családja"
és ha ők is azt mondják, hogy nem nevelném fel, mert van apja is és annak is családja?
Ha egy 18 évesnek csak ennyi esze van, hogy gyereket csinál ilyen fiatalon, hát az valamennyire téged is minősít, kedves Kérdező. Nem világosítottad fel a fogamzásgátlás lehetőségeiről?
Én is ki lennék akadva a történtek miatt, de arra gondolnék, hogy az a kicsi nem tehet semmiről. Természetesen befogadnám, és segíteném mindenben. Sőt még talán jó is lenne újra babázni.
Te tudod, hogy a fiaddal hogyan lehet beszélni.
De mindenesetre elmondanám neki, hogy az élet nem móka-kacagás, főleg, hogy most készített magának egy óriási felelősséget.
Elmondanám, hogy nem leszek örökké, nem támaszkodhat állandóan rám, ezért igyekezzen stabilan megállni a lábán.
Szabályokat állítanék fel, ami igazából az ő javát szolgálja és addig segítenék neki, amíg ezeket betartja.
Mindenképp felhívnám a figyelmét, hogy kössön magára csomót, mert egyenlőre nem kell több unoka.
Válljon felnőtté, mert most már a gyermek szerepét átvette valaki más, akinek ugyanúgy szüksége van rá, mint neki rád.
Szóval ilyesmiket. Bár nem tudom milyen lehet a gondolkozás módja, ha ilyen baklövést követett el. Végül is mindenki hibázik valamit, de van aki ki is javítja, van aki nem. Neked kell ismerni a fiadat, hogy ő melyik táborba tartozik.
Elvenném a kulcsát és kitenném a házamból.
Aki annyira felnőtt, hogy saját családot alapít és b*szik szólni nekem a gyerek születése előtt, hogy átgondoljuk a dolgot, az legyen annyira felnőtt, hogy eltartja a családját.
Ne érdekel mennyire gondolnak sokan szemétnek, ez a legésszerűbb döntés. Ha nem tenném, akkor képes lenne és később még egy gyereket hozna a nyakamra a beleegyezésem és megkérdezésem nélkül.
Én egyértelműen segítenék!!! Nagyon meglepődnék, de segítenék!!
Viszont ez a "kölke" kijelentés nekem is elég fura volt. Mintha vmi állat fattyáról beszélnél, vagy nem is tudom. Habár, látom az elején le lettek pontozva, akik szintén furcsállták ezt, szóval, engem is le lehet nyugodtan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!