Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek Budapesten...

Hol keressek Budapesten szegény családokat?

Figyelt kérdés

Mi költözünk és van pl 3 jó mosógépünk meg hűtő meg tvk és már mind felesleges,mivel most már mindenből vettünk újabbat-még jobbat.

Nem akarom lomtalanítani,mert rászállnak a ******* cigányok,elveszik aztán pénzért fogják árusítani.

Nincs szegény ismerősöm akinek kellene bármi is.

Szal szívesen adnánk olyannak,akinek nem telik rá.De hol keressem őket?NEM AKAROK SZERVEZETEKHEZ FORDULNI.-én akarom odaadni.

2011. szept. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
85%

Mennyire bunkók vagytok.

Ti nem ismeritek azt a típust, akinek ha munkát ajánlasz leköpés mindennek elhord, de közben meg sír, hogy nincs munka? Mert rohadt sok ilyen van. És tökéletesen igaza van a kérdezőnek,ne egy ilyen kapja, hanem egy olyan, aki önhibáján kívül került olyan helyzetbe, ne az, aki megtehetné, hogy változtat, csak kényelmesebb nem tenni semmit.

Környezettanulmányról pedig senki sem beszélt, de nem tudom ti kinek segítenétek szívesebben a fenti kategóriából.

2011. szept. 10. 19:28
 52/57 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsónak igaza van
2011. szept. 10. 20:36
 53/57 A kérdező kommentje:

Ma elvittünk egy mosógépet egy szegényebb fiatal családnak.Remélhetőleg jó kezekbe került.

Ők hívtak be,tényleg elég rossz körülmények között élnek...örültem hogy magánszemély kapta:)

2011. szept. 10. 23:37
 54/57 anonim ***** válasza:
34%

????

Mikor vitte el a mosogepet? Pakolt, gepezett, stb. Kamu.

2011. szept. 11. 01:18
 55/57 A kérdező kommentje:

FromOz - te istentelenül nagy gyökér vagy,az összes kérdéshez adott válaszod alapján.

Nem mondtam hogy 1 nap alatt kell összepakolni,sem azt hogy sietek,sem azt hogy tegnap kezdtük el,sem azt hogy egyedül kell pakolni,sem azt hogy non-stop csináljuk...Egy hete folyamatosan pakolUNK..azt csinálok közte amit csak akarok.

És miért ne értem rá volna este kocsikázni?Hm?

Nem tudok bizonyítékot mutatni,mert nekik nincs internetük.

Egy válaszadó tanácsolt családja kapta.

Ha esetleg Mariann fogja még olvasni a kérdést,akkor ő tudna alátámasztani.

2011. szept. 11. 11:38
 56/57 anonim ***** válasza:
100%

tegnap 16:16

Nem érte... Lehet, hogy nincs mosógépük, és te adsz nekik mert megkönnyíti majd az életüket, de ha éppen nem lesz pénzük kajára, vagy befizetni a számlát akkor majd úgyis kénytelenek lesznek pénzzé tenni amit lehet így eladni azt is. Innentől meg szerintem annyira mindegy kinek adod. Nyilván az fog rárabolni akinek szüksége van rá.

Én így értettem a dolgot

2011. szept. 11. 11:51
 57/57 anonim ***** válasza:
93%

Sziasztok!

Mariann vagyok. Tényleg az én barátnőméknek vitték el a mosógépet, és tényleg nagyon szerényen élnek.

Ezúton én is szeretném nagyon szépen megköszönni az ők nevükben is.

Hálás vagyok és örülök, hogy segíthettem neked is és barátnőmnek is!

2011. szept. 13. 13:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!