Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek Budapesten...

Hol keressek Budapesten szegény családokat?

Figyelt kérdés

Mi költözünk és van pl 3 jó mosógépünk meg hűtő meg tvk és már mind felesleges,mivel most már mindenből vettünk újabbat-még jobbat.

Nem akarom lomtalanítani,mert rászállnak a ******* cigányok,elveszik aztán pénzért fogják árusítani.

Nincs szegény ismerősöm akinek kellene bármi is.

Szal szívesen adnánk olyannak,akinek nem telik rá.De hol keressem őket?NEM AKAROK SZERVEZETEKHEZ FORDULNI.-én akarom odaadni.

2011. szept. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem konkrétan nagyon jól jönne egy mosógép, mert az enyém szerintem öregebb, mint én, és nem igazán működik már, de másikat venni nem tudok. De sajnos 200 km-re lakom Pesttől, és nem tudom azt sem, hogy érdemes vagyok-e rá :)
2011. szept. 10. 16:21
 22/57 anonim ***** válasza:
91%
Jó ötletet írt az egyik válaszadó. Keresd ki a legközelebbi családsegítő szolgálatot. Mondd meg nekik, hogy van ez és ez, oda szeretnéd őket adni azoknak, akiknek szükségük van rá. Pár nap alatt körbekérdeznek, és -akik kapják, úgyis megengedik, hogy m,megmondják a címüket- és akkor el is szállíthatod. Még örülni is fognak, hogy nem nekik kell a szállítást megoldani. És nehogy azt higgyétek, hogy ott csak lepukkant cigányok vannak. Mi 10 éve a gyermekjólétitől kaptunk kiságyat meg babakocsit, mert valaki bevitte, hogy neki nem kell, adják oda valakinek. Hogy örültem neki!
2011. szept. 10. 16:22
 23/57 anonim ***** válasza:
77%

Még a végén arra lyukadunk ki, hogy gazdagnak kell odaadni, mert annak

1. tiszta a háza.

2. nem teszi pénzzé.

Ja és magyar is legyen feltétlenül az illető...Megáll az ész!

Szánalmas ezen tanakodni.

Nekem is van néhány felesleges bútorom, amit szeretnék kicserélni, meg egy csomó használt ruha, amit már nem hord senki, a bútorokat jelképes összegért kínálgatom hirdetésekben, meg ismerősöknek.De a lényeg, hogy baromira nem izgat, ki viszi el,felőlem lehet rendetlen, vagy cigány is, ha kell neki és vállalja a szállítást vigye, használja egészséggel.

2011. szept. 10. 16:22
 24/57 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Írd meg kérlek az elérhetőségedet privát üzenetbe! Tudnék neked segíteni!!

Előre is köszönöm!

Mariann

2011. szept. 10. 16:23
 25/57 A kérdező kommentje:

nekem viszont nem mindegy kinek adom oda INGYEN.

neked nem lehet írni,utolsó.Írj te nekem privátot.

2011. szept. 10. 16:27
 26/57 anonim ***** válasza:
91%

Én a barátomnál nettezek.

Anyukámék nagyon szegények,sajnos apukámmal mind ketten le vannak %-olva,de sajnos Bajaiak vagyunk.

Mosó gép kellene nekünk,mert nagyon nem tudnak kézzel annyit mosni.

Kaptunk 1 mosógépet 1 centrifugával,de csak kölcsönbe :( Vissza kell adni.

Kár,hogy erre fele nincs ilyen segítség-

Meg lehet nézni,milyen egyszerűen élünk öten egy 2,5 szobás lakásba ami 64 m2

2011. szept. 10. 16:27
 27/57 anonim ***** válasza:
82%

Igazad van, hogy nem alapítványhoz fordulsz, köztudott, hogy az ott dolgozók kiválogatják a jobb dolgokat, a maradék marad a rászorulóknak... bár a rászorulók is rendszerint cigányokat jelent, azoknak meg én sem adnám...

Szerintem, ha te nem is, ismerősök csak ismernek jóravaló szegény családokat. esetleg iskoláknál lehetne érdeklődni (ott tudják, milyen nehéz helyzetűek járnak az iskolájukba), vagy orvosi rendelőkben... akik szoktak gyűjtést szervezni és tudhatják, hol laknak a szegényebbek.

2011. szept. 10. 16:28
 28/57 A kérdező kommentje:

Esküszöm végigtelefonáltam mindenkit,hogy kell e nekik a szüleiknek vagy bárkijüknek valami.

Mindenki jól él,senkinek semmi.

Nekem is van ismim kinek kéne mosógép,de a helyhiány miatt csak felülnyitós jó nekik,nekünk meg csak 2 darab hagyományos elől kinyitós van.

2011. szept. 10. 16:31
 29/57 anonim ***** válasza:
91%

Három ötlet, ahol találsz rászorulókat:

1. www.szivesseg.net

2. www.adhat.hu

3. www.istentisztelet.hu

Ezek olyan oldalak, ahol vannak kérések, de te is fölteheted, h mit akarsz elajándékozni.

Sok sikert!

2011. szept. 10. 16:31
 30/57 anonim ***** válasza:
67%

Szia én Budapesti vagyok

Ismerek egy szegény családot de romák.Komolyan nem hazudok és biztos hogy nem adnák el,szükségük lenne rámivel sokszor még étel sincs az asztalon.Bármikor elmenhetsz hozzájuk szívesen fogadnak és meglátod hogy nem hazudnak és hazudok.Ha rábólintasz megadom a számom vagy a lánynak a számát megbeszéled vele és akkor elmész hozzájuk.Van 2 kicsi gyerekük és egy 8 kerületi putris albérletben élnek.Apuka dolgozik mikor alkalmazzák anyuka pedig otthon van a 2 picivel.

2011. szept. 10. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!