Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek Budapesten...

Hol keressek Budapesten szegény családokat?

Figyelt kérdés

Mi költözünk és van pl 3 jó mosógépünk meg hűtő meg tvk és már mind felesleges,mivel most már mindenből vettünk újabbat-még jobbat.

Nem akarom lomtalanítani,mert rászállnak a ******* cigányok,elveszik aztán pénzért fogják árusítani.

Nincs szegény ismerősöm akinek kellene bármi is.

Szal szívesen adnánk olyannak,akinek nem telik rá.De hol keressem őket?NEM AKAROK SZERVEZETEKHEZ FORDULNI.-én akarom odaadni.

2011. szept. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

Nekem nem hála kell,hanem elégedettség érzés,hogy olyannak adtam akire gondoltam!

őszintén félek attól hogy az elég jó márkájú és tökéletes állapotú technika cuccaink szervezeteken keresztül nem feltétlenül a szegényekhez jutnának el,ha értitek mire gondlok..

2011. szept. 10. 16:06
 12/57 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez a baj sajnos ezeknél a szervezeteknél, hogy nem a szegényekhez kerülnek az adományozott dolgok, hanem a dolgozók hazaviszik maguknak...sajnos ez a világ van manapság...
2011. szept. 10. 16:08
 13/57 anonim ***** válasza:
96%

És csak pestinek akarod adni?

Írtak itt ketten, akik mindketten dolgoznak és nem futja nekik ilyesmire. Na ha mondjuk hozzájuk elviszed és látod, hogy tényleg úgy van, ahogy mondják akkor jó kezekbe került. De ha mondjuk odaérsz és látod,hogy tiszta egyadta redva minden, akkor simán visszafordulsz. (Bocsánat a válaszolótól, nem feltételezem,hogy ilyenek, csak a példa kedvéért)

2011. szept. 10. 16:09
 14/57 anonim ***** válasza:
87%
ketten is írták h szükségük lenne rá, de le se sz@rodXD
2011. szept. 10. 16:10
 15/57 anonim ***** válasza:
100%
Én valamelyik védőnővel beszélnék, azok járnak ki otthonokban, és nálunk mindig telefonál, hogy ennek és ennek a családnak kéne kiságy stb., talán ő tudna segíteni.
2011. szept. 10. 16:10
 16/57 anonim ***** válasza:
80%
Na nem, majd a kerdezo teherautozni fog az orszagban le-fel a butoraival.
2011. szept. 10. 16:11
 17/57 A kérdező kommentje:

JAJJJJ!!!dehogyis bárki elviheti!!!!

nem az a lényeg hogy pesti legyen,csak oldják meg akkor a szállítást maguk.És azért gondoltam pestiekre,mert a nagyon szegény családoknak általában nincs autójuk így el tudnám vinni és látnám is hova..

2011. szept. 10. 16:12
 18/57 anonim ***** válasza:
91%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:09

Én voltam az egyik ilyen válaszoló. És természetesen úgy vagyok vele, hogy ha el akarna jönni a kedves Kérdező akkor bármikor szívesen fogadom/fogadjuk a párommal együtt is akár.De sajnos mi túl messze vagyunk Budapesttől...viszont talán tudnék segíteni a kedves Kérdezőnek...

2011. szept. 10. 16:13
 19/57 anonim ***** válasza:
50%
A szegény család is ugyanúgy eladja majd, mert másképp nem tudja fenntartani magát.
2011. szept. 10. 16:13
 20/57 A kérdező kommentje:

Nem feltétlenül adják el,lehet hogy nincs mosógépük de megkönnyítené az életüket sokkal,ha lenne nekik.

Eladni én is el tudom..

De ha így fogok gondolkodni,hogy tuti eladják majd ők ha én nem.

végül bevágok mindent a pincébe és ott lesz még húsz évig.=/

2011. szept. 10. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!