Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol keressek Budapesten...

Hol keressek Budapesten szegény családokat?

Figyelt kérdés

Mi költözünk és van pl 3 jó mosógépünk meg hűtő meg tvk és már mind felesleges,mivel most már mindenből vettünk újabbat-még jobbat.

Nem akarom lomtalanítani,mert rászállnak a ******* cigányok,elveszik aztán pénzért fogják árusítani.

Nincs szegény ismerősöm akinek kellene bármi is.

Szal szívesen adnánk olyannak,akinek nem telik rá.De hol keressem őket?NEM AKAROK SZERVEZETEKHEZ FORDULNI.-én akarom odaadni.

2011. szept. 10. 15:56
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
91%

Kedves Kérdező!

Írtam neked, várom a visszajelzésedet!

Köszönettel:

Mariann

2011. szept. 10. 16:36
 32/57 anonim ***** válasza:
91%
Én voltam a családsegítős... Én ugyan az egyik lehető legjobb megoldásnak tartom (tapasztalatból beszélek), sőt, a védőnőt is, de ezen kívül megoldás lehet az egyház is. Nem vagyok én sem a vasárnaponként templomba járó fajta, de hidd el, ők is tudnának megoldást nyújtani!
2011. szept. 10. 16:40
 33/57 A kérdező kommentje:

Ha ilyen szegények,miért vállatak KÉT gyereket?

Amúgy írj kérlek mailt.Ott válaszolok neked is:)

2011. szept. 10. 16:40
 34/57 anonim ***** válasza:
100%

Én bemennék a körzetihez, vagy a védőnőkhöz. Ők tuti tudnak segíteni...sőt, nálunk a védőnők szoktak is gyűjteni a nem annyira jómódú családoknak. Beveszik a használt ruhát, cipőt, felesleges babaholmikat, babkocsikat, játékokat. Mivel nekik személyesen is ki kell menni a gyerekek családjához, elég jó és sok infoval rendelkeznek.

Szóval, menj el a körzei védőnőkhöz, segíteni fognak.

Üdv!

2011. szept. 10. 16:45
 35/57 anonim ***** válasza:
84%
Kamu az egesz. Kerdezo most mar mindenbe belekot. Ket gyerek nem sok, meg nincs is semmi koze hozza. Assa el a pincejebe a cuccokat, lehet hogy meg mi adhatnank neki valamit?:)
2011. szept. 10. 16:50
 36/57 anonim ***** válasza:
71%
Örülök, hogy végre egy ilyet is olvashatok! Le a kalappal előtted!
2011. szept. 10. 16:55
 37/57 anonim ***** válasza:
82%
nem válaszolt még az emilomra!
2011. szept. 10. 16:59
 38/57 anonim ***** válasza:
81%
Nem is fog, unatkozik a draga.
2011. szept. 10. 17:00
 39/57 anonim ***** válasza:
56%
Hú, visszatérünk a középkorba? Érdemes szegények, ugye? Tehát csak annak adod oda, aki neked tetsző életmódot folytat?
2011. szept. 10. 17:03
 40/57 anonim ***** válasza:
82%
Az enyémre válaszolt...
2011. szept. 10. 17:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!